Mer Smak 12 - 2020

Årets sista nummer bjuder på tips och inspiration till vad du kan ge bort i julklapp, något ätbart och hemmagjort förstås. Slutligen firar vi in det nya året med en nyårsmeny som kommer göra succé. Låt oss även träffa Carina Anderson på Högsta gård, medlem i föreningen Jord På Trynet.

Läs hela Mer Smak nummer 12 - 2020 (pdf)

Låt nummer 12 av Mer Smak bjuda på tips och inspiration om vad du kan ge bort i julklapp, något ätbart och hemmagjort förstås. Varför inte göra en helt egen chokladask och ge till någon du tycker om. Fyll den med rosa vaniljkulor, trillingnöt och glittrig hallonkola. Slutligen vill vi fira att ett nytt år är på ingång med en klassisk nyårsmeny som garanterar en toppenkväll i matväg.

Vi får även träffa mathjälten Carina Anderson på Högsta gård, som är medlem i föreningen Jord På Trynet. Carina ser till att grisarna har det så bra som möjligt och att utevistelse är en central och viktig del i deras arbete på gården.  Läs mer om det och lite - det här vill ni inte missa!

Att inspirera våra läsare till att laga mat hemma och våga prova nya rätter som ger fler fina stunder tillsammans runt matbordet är något vi brinner för. Därför utvecklar vi vår älskade Mer Smak med start under 2021 med sju fullmatade nummer istället för dagens elva. Första numret dimper ner i din brevlåda med start i februari. Numren blir tjockare med härlig matinspiration. I vår börjar även arbetet med att låta Mer Smak växa och få en digital plattform. När den är klar kommer vi ge dig ännu mer matigt innehåll, men framför allt kan vi skapa större interaktivitet med dig som medlem.

Varmt välkommen till ett nytt juligt nummer av Mer Smak! 

Läs hela Mer Smak nummer 12 - 2020 (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.