Mer Smak 12 - 2019

I nya Mer Smak får du de alla bästa sista minuten-tipsen inför jul – och en oslagbar nyårsmeny!

Provkökets godaste på julbordet

När provköket väljer sina absoluta favoriter till julbordet – ja, då blir det glaserade ribs, supergoda sillar och en ny favorit: janssonpajen!

Julglaserade ribs

Julens coleslaw

Bloody mary-sill

Citronsill med dill

Laxröra med japanska smaker

Vårrullar med rödkål och asiatisk dippsås

Wokad kål med rostade nötter

Janssonpaj

Tomtegott!

Vit chokladbräck, jordnötsfudge, chokladtryffel … Inget julpyssel är så mysigt som att göra sitt eget julgodis. Njut själv eller ge bort som present.

Jordnötsfudge

Vit chokladbräck

Cashew Brittle

Chokladkola med flingsalt

Chokladtryffel med nöt

Bästa nyårsmenyn!

När du vill bjuda på något riktigt riktigt gott … Ja, då blir det skagen till förrätt och en elegant kötträtt med bea till varmrätt.

Skagenröra på smörstekta tunnbrödssnittar

Helstekt oxfilé med ångat grönt och bearnaisesås

Krämig kaffedessert

Rökt laxrulle med västerbottensost

Chili-cheesebollar

Fler recept från tidningen

Rispudding med lingon

Blomkål med brynt pankotäcke

Saffranskladdkaka med lingongrädde

Stora köttbullar i svampsås

Rostad pumpasoppa

Underbar grönsakstagine

Grön mac ’n’ cheese

Barnens bolognese med röda linser

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies