Matkassens caesarsallad

Betyg (1-5):
3.3 (30 betyg)

Smarrig caesarsallad med kyckling.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 15 st
  • 2 kycklingfiléer
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk olivolja
  • 3 dl grovt bröd, små tärnat
  • 1 msk olivolja
  • 150 g rökt skinka (på bit)
  • 2 romansallad (140g per portion), rivna blad
  • 140 g champinjoner, skivade
  • 1 rödlök, strimlad
  • Sås
  • 0.5 dl lättmajonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10% eller kvarg
  • 3 msk vatten
  • 50 g finriven parmesanost
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 krm cayennepeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen till fin färg på båda sidorna. Stek klart mitt i ugnen till en innertemperatur på 70°, ca 12 min.
  2. Vänd runt brödtärningarna i olja och salt och rosta på en plåt tillsammans med kycklingen. Ta ut krutongerna då de har fin färg och är krispiga. Stek skinkan i samma panna som kycklingen till fin färg.
  3. Blanda alla ingredienserna till såsen och smaka av med salt.
  4. Fördela sallad, champinjoner, lök, krutonger och skinkan på talrikar. Skär kycklingen i tunna skivor och dela upp på faten. Ringla över såsen vid servering och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(9)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Klassisk lasagne - Coop

(64)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)
15 st
  • Ingredienser 15 st
  • 2 kycklingfiléer
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk olivolja
  • 3 dl grovt bröd, små tärnat
  • 1 msk olivolja
  • 150 g rökt skinka (på bit)
  • 2 romansallad (140g per portion), rivna blad
  • 140 g champinjoner, skivade
  • 1 rödlök, strimlad
  • Sås
  • 0.5 dl lättmajonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10% eller kvarg
  • 3 msk vatten
  • 50 g finriven parmesanost
  • 1 liten vitlöksklyfta, riven
  • 1 krm cayennepeppar

Matkassens caesarsallad

Betyg (1-5):
3.3 (30 betyg)

Smarrig caesarsallad med kyckling.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen till fin färg på båda sidorna. Stek klart mitt i ugnen till en innertemperatur på 70°, ca 12 min.
  2. Vänd runt brödtärningarna i olja och salt och rosta på en plåt tillsammans med kycklingen. Ta ut krutongerna då de har fin färg och är krispiga. Stek skinkan i samma panna som kycklingen till fin färg.
  3. Blanda alla ingredienserna till såsen och smaka av med salt.
  4. Fördela sallad, champinjoner, lök, krutonger och skinkan på talrikar. Skär kycklingen i tunna skivor och dela upp på faten. Ringla över såsen vid servering och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(9)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Klassisk lasagne - Coop

(64)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies