Matig wrap med kyckling
  • Tid 20 min
  • Ugn 200º

Matig wrap med kyckling

3.64 (11 betyg)

En läcker macka gjord på ugnsgrillad kyckling, krispig röd paprika och plocksallad.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk curry
  • 0.5 tsk salt
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl majonnäs
  • 4 tunnbröd
  • 1 strimlad röd paprika
  • 0.5 kruka plocksallad
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Häll olivoljan i en ugnssäker form. Lägg i kycklingfiléerna. Strö på curry och salt. Ställ in formen i ugnen på 200° i 10–15 min.

  2. 2

    Häll cottage cheese i en bunke. Tillsätt mango chutney. Rör i majonnäs.

  3. 3

    Skär kycklingen i tunna skivor. Lägg kycklingen i bunken och blanda med oströran.

  4. 4

    Fördela kycklingröran på 4 tunnbröd.Lägg strimlad röd paprika på kycklingröran på de fyra bröden.

  5. 5

    Toppa med salladsblad från ca 0,5 kruka plocksallad och rulla ihop bröden.

Sätt ett betyg

4 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Alexander

    Supergott och enkelt! :)

  • Birgitta

    Toppengott. Receptet ska upprepas.

  • Britta/Webbredaktionen

    @Mira Du kan ta crème fraiche.

  • Mira

    Om man inte gillar majonnäs, vad kan man ta istället?