Matig wrap med kyckling

Betyg (1-5):
3.58 (12 betyg)

En läcker macka gjord på ugnsgrillad kyckling, krispig röd paprika och plocksallad.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl majonnäs
  • 4 tunnbröd
  • 1 strimlad röd paprika
  • 0.5 kruka plocksallad

Gör så här

  1. Häll olivoljan i en ugnssäker form. Lägg i kycklingfiléerna. Strö på curry och salt. Ställ in formen i ugnen på 200° i 10–15 min.
  2. Häll cottage cheese i en bunke. Tillsätt mango chutney. Rör i majonnäs.
  3. Skär kycklingen i tunna skivor. Lägg kycklingen i bunken och blanda med oströran.
  4. Fördela kycklingröran på 4 tunnbröd.Lägg strimlad röd paprika på kycklingröran på de fyra bröden.
  5. Toppa med salladsblad från ca 0,5 kruka plocksallad och rulla ihop bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alexander

2013-10-08

Supergott och enkelt! :)

Birgitta

2013-04-29

Toppengott. Receptet ska upprepas.

Britta/Webbredaktionen

2013-04-16

@Mira Du kan ta crème fraiche.

Mira

2013-04-15

Om man inte gillar majonnäs, vad kan man ta istället?

Liknande recept

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Bowl med sashimilax

(4)

Enkel tomatsoppa med grädde

(43)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(179)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Gulasch med bönor

(23)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl majonnäs
  • 4 tunnbröd
  • 1 strimlad röd paprika
  • 0.5 kruka plocksallad

Matig wrap med kyckling

Betyg (1-5):
3.58 (12 betyg)

En läcker macka gjord på ugnsgrillad kyckling, krispig röd paprika och plocksallad.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll olivoljan i en ugnssäker form. Lägg i kycklingfiléerna. Strö på curry och salt. Ställ in formen i ugnen på 200° i 10–15 min.
  2. Häll cottage cheese i en bunke. Tillsätt mango chutney. Rör i majonnäs.
  3. Skär kycklingen i tunna skivor. Lägg kycklingen i bunken och blanda med oströran.
  4. Fördela kycklingröran på 4 tunnbröd.Lägg strimlad röd paprika på kycklingröran på de fyra bröden.
  5. Toppa med salladsblad från ca 0,5 kruka plocksallad och rulla ihop bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alexander

2013-10-08

Supergott och enkelt! :)

Birgitta

2013-04-29

Toppengott. Receptet ska upprepas.

Britta/Webbredaktionen

2013-04-16

@Mira Du kan ta crème fraiche.

Mira

2013-04-15

Om man inte gillar majonnäs, vad kan man ta istället?

Liknande recept

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Bowl med sashimilax

(4)

Enkel tomatsoppa med grädde

(43)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(179)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Gulasch med bönor

(23)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies