Matig wrap med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.35 (17 betyg)

En läcker macka gjord på ugnsgrillad kyckling, krispig röd paprika och plocksallad.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 tsk salt
  • 4 mjuka tunnbröd
  • 1 strimlad röd paprika
  • 0.5 kruka plocksallad

Gör så här

  1. Häll olivoljan i en ugnssäker form. Lägg i kycklingfiléerna. Strö på curry och salt. Ställ in formen i ugnen på 200° i 10–15 min.
  2. Häll cottage cheese i en bunke. Tillsätt mango chutney. Rör i majonnäs.
  3. Skär kycklingen i tunna skivor. Lägg kycklingen i bunken och blanda med oströran.
  4. Fördela kycklingröran på 4 tunnbröd.Lägg strimlad röd paprika på kycklingröran på de fyra bröden.
  5. Toppa med salladsblad från ca 0,5 kruka plocksallad och rulla ihop bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alexander

2013-10-08

Supergott och enkelt! :)

Birgitta

2013-04-29

Toppengott. Receptet ska upprepas.

Checkbox Coop

2013-04-16

@Mira Du kan ta crème fraiche.

Mira

2013-04-15

Om man inte gillar majonnäs, vad kan man ta istället?

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad

Betyg
Betyg
(157)
Spara recept

Kycklingwraps med harissayoghurt

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Kycklingwrap

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 tsk salt
  • 4 mjuka tunnbröd
  • 1 strimlad röd paprika
  • 0.5 kruka plocksallad

Matig wrap med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.35 (17 betyg)

En läcker macka gjord på ugnsgrillad kyckling, krispig röd paprika och plocksallad.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll olivoljan i en ugnssäker form. Lägg i kycklingfiléerna. Strö på curry och salt. Ställ in formen i ugnen på 200° i 10–15 min.
  2. Häll cottage cheese i en bunke. Tillsätt mango chutney. Rör i majonnäs.
  3. Skär kycklingen i tunna skivor. Lägg kycklingen i bunken och blanda med oströran.
  4. Fördela kycklingröran på 4 tunnbröd.Lägg strimlad röd paprika på kycklingröran på de fyra bröden.
  5. Toppa med salladsblad från ca 0,5 kruka plocksallad och rulla ihop bröden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alexander

2013-10-08

Supergott och enkelt! :)

Birgitta

2013-04-29

Toppengott. Receptet ska upprepas.

Checkbox Coop

2013-04-16

@Mira Du kan ta crème fraiche.

Mira

2013-04-15

Om man inte gillar majonnäs, vad kan man ta istället?

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad

Betyg
Betyg
(157)
Spara recept

Kycklingwraps med harissayoghurt

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Kycklingwrap

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)