Marsipangrisar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.93 (15 betyg)

Rejäla godisgrisar till jul: mandelmassa och choklad.

Tillagningstid: 40 minuter
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg mandelmassa
  • 400 g mörk blockchoklad
  • ev silverkulor (kakdekoration)

Gör så här

  1. Dela mandelmassan i två lika stora bitar. Skär av en fjärdedel från varje del och spara till öron och svans.
  2. Rulla varje stor bit till en äggformad del. Forma ena änden på varje del till ett tryne med två små hål.
  3. Smält chokladen i vattenbad. Doppa bakdelarna på grisarna i chokladen. Låt stelna på smörpapper.
  4. Forma öron och rulla en svans av det som skars bort. Tryck fast allt på grisarna. Om du vill kan du sätta silverkulor som ögon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



björn zarelius

2012-06-20

grymt sa grisen

Liknande recept

Spara recept

Smulpaj med havregryn

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Apelsinchokladtryfflar på biskvibotten - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Arrakspraliner

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Mini-biskvier

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Chokladtårta med mandelmassa

Betyg
Betyg
(9)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 1 kg mandelmassa
  • 400 g mörk blockchoklad
  • ev silverkulor (kakdekoration)

Marsipangrisar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.93 (15 betyg)

Rejäla godisgrisar till jul: mandelmassa och choklad.

Tillagningstid: 40 minuter
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela mandelmassan i två lika stora bitar. Skär av en fjärdedel från varje del och spara till öron och svans.
  2. Rulla varje stor bit till en äggformad del. Forma ena änden på varje del till ett tryne med två små hål.
  3. Smält chokladen i vattenbad. Doppa bakdelarna på grisarna i chokladen. Låt stelna på smörpapper.
  4. Forma öron och rulla en svans av det som skars bort. Tryck fast allt på grisarna. Om du vill kan du sätta silverkulor som ögon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



björn zarelius

2012-06-20

grymt sa grisen

Liknande recept

Spara recept

Smulpaj med havregryn

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Apelsinchokladtryfflar på biskvibotten - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Arrakspraliner

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Mini-biskvier

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Chokladtårta med mandelmassa

Betyg
Betyg
(9)