Manchegooch laxsnitt

Manchegooch laxsnitt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Manchego är en hård fårost från slättlandet La Mancha i centrala Spanien. Toppa ostbitar med en bit lätthalstrad lax, honung och smörgåskrasse. Bjud snittarna på mingelfesten eller medan ni väntar på att grillen ska bli varm.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g manchego
  • 150 g laxfilé, gärna salmalax eller liknande
  • salt
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl klippt smörgåskrasse

Gör så här

  1. Skär manchegon i 20 bitar och lägg på ett fat.
  2. Halstra ev laxbiten hastigt runtom i en het stekpanna. Salta laxen och skär i 20 bitar och lägg på ostbitarna.
  3. Ringla över honung och toppa med krasse.

Tips

Smaksätt honungen med tryffelolja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tonfiskpizza med chili

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Laxpuck med gurktagliatelle

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Julsushi med rökt lax

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tunnbrödsrullesnittar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Löjromsröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Manchegooch laxsnitt
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 300 g manchego
  • 150 g laxfilé, gärna salmalax eller liknande
  • salt
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl klippt smörgåskrasse

Manchegooch laxsnitt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Manchego är en hård fårost från slättlandet La Mancha i centrala Spanien. Toppa ostbitar med en bit lätthalstrad lax, honung och smörgåskrasse. Bjud snittarna på mingelfesten eller medan ni väntar på att grillen ska bli varm.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär manchegon i 20 bitar och lägg på ett fat.
  2. Halstra ev laxbiten hastigt runtom i en het stekpanna. Salta laxen och skär i 20 bitar och lägg på ostbitarna.
  3. Ringla över honung och toppa med krasse.

Tips

Smaksätt honungen med tryffelolja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tonfiskpizza med chili

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Laxpuck med gurktagliatelle

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Julsushi med rökt lax

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tunnbrödsrullesnittar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Löjromsröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)