Manchegooch laxsnitt

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Manchego är en hård fårost från slättlandet La Mancha i centrala Spanien. Toppa ostbitar med en bit lätthalstrad lax, honung och smörgåskrasse. Bjud snittarna på mingelfesten eller medan ni väntar på att grillen ska bli varm.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 st
  • 300 g manchego
  • 150 g laxfilé, gärna salmalax eller liknande
  • salt
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl klippt smörgåskrasse

Gör så här

  1. Skär manchegon i 20 bitar och lägg på ett fat.
  2. Halstra ev laxbiten hastigt runtom i en het stekpanna. Salta laxen och skär i 20 bitar och lägg på ostbitarna.
  3. Ringla över honung och toppa med krasse.

Tips

Smaksätt honungen med tryffelolja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxrullar med gorgonzolacreme - Coop

(14)

Pizza med chilimarinerad tonfisk - Coop

(20)

Laxrulle med wasabi och cream cheese - Coop

(34)

Enkla gravlaxbakelser - Coop

(3)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra - Coop

(1)

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis - Coop

(18)

Laxpuck med gurktagliatelle - Coop

(13)

Äggcocotte - Coop

(7)
5 st
  • Ingredienser 5 st
  • 300 g manchego
  • 150 g laxfilé, gärna salmalax eller liknande
  • salt
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl klippt smörgåskrasse

Manchegooch laxsnitt

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Manchego är en hård fårost från slättlandet La Mancha i centrala Spanien. Toppa ostbitar med en bit lätthalstrad lax, honung och smörgåskrasse. Bjud snittarna på mingelfesten eller medan ni väntar på att grillen ska bli varm.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär manchegon i 20 bitar och lägg på ett fat.
  2. Halstra ev laxbiten hastigt runtom i en het stekpanna. Salta laxen och skär i 20 bitar och lägg på ostbitarna.
  3. Ringla över honung och toppa med krasse.

Tips

Smaksätt honungen med tryffelolja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxrullar med gorgonzolacreme - Coop

(14)

Pizza med chilimarinerad tonfisk - Coop

(20)

Laxrulle med wasabi och cream cheese - Coop

(34)

Enkla gravlaxbakelser - Coop

(3)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra - Coop

(1)

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis - Coop

(18)

Laxpuck med gurktagliatelle - Coop

(13)

Äggcocotte - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies