Manchegooch laxsnitt

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Manchego är en hård fårost från slättlandet La Mancha i centrala Spanien. Toppa ostbitar med en bit lätthalstrad lax, honung och smörgåskrasse. Bjud snittarna på mingelfesten eller medan ni väntar på att grillen ska bli varm.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 300 g manchego
  • 150 g laxfilé, gärna salmalax eller liknande
  • salt
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl klippt smörgåskrasse

Gör så här

  1. Skär manchegon i 20 bitar och lägg på ett fat.
  2. Halstra ev laxbiten hastigt runtom i en het stekpanna. Salta laxen och skär i 20 bitar och lägg på ostbitarna.
  3. Ringla över honung och toppa med krasse.

Tips

Smaksätt honungen med tryffelolja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegspizza med västerbottensost och ansjovis

(6)

Tunnbrödsrullar med västerbottensost och laxrom

(22)

Laxrullar med gorgonzolacreme

(15)

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

(18)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Pinxtos – baskiska snittar med tre smaker

(15)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Laxpuck med gurktagliatelle

(13)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 300 g manchego
  • 150 g laxfilé, gärna salmalax eller liknande
  • salt
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl klippt smörgåskrasse

Manchegooch laxsnitt

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Manchego är en hård fårost från slättlandet La Mancha i centrala Spanien. Toppa ostbitar med en bit lätthalstrad lax, honung och smörgåskrasse. Bjud snittarna på mingelfesten eller medan ni väntar på att grillen ska bli varm.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär manchegon i 20 bitar och lägg på ett fat.
  2. Halstra ev laxbiten hastigt runtom i en het stekpanna. Salta laxen och skär i 20 bitar och lägg på ostbitarna.
  3. Ringla över honung och toppa med krasse.

Tips

Smaksätt honungen med tryffelolja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegspizza med västerbottensost och ansjovis

(6)

Tunnbrödsrullar med västerbottensost och laxrom

(22)

Laxrullar med gorgonzolacreme

(15)

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

(18)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Pinxtos – baskiska snittar med tre smaker

(15)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Laxpuck med gurktagliatelle

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies