För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Manchegooch laxsnitt

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Manchego är en hård fårost från slättlandet La Mancha i centrala Spanien. Toppa ostbitar med en bit lätthalstrad lax, honung och smörgåskrasse. Bjud snittarna på mingelfesten eller medan ni väntar på att grillen ska bli varm.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g manchego
  • 150 g laxfilé, gärna salmalax eller liknande
  • salt
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl klippt smörgåskrasse

Gör så här

  1. Skär manchegon i 20 bitar och lägg på ett fat.
  2. Halstra ev laxbiten hastigt runtom i en het stekpanna. Salta laxen och skär i 20 bitar och lägg på ostbitarna.
  3. Ringla över honung och toppa med krasse.

Tips

Smaksätt honungen med tryffelolja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Julsushi med rökt lax

(1)

Laxrullar med gorgonzolacreme

(15)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Västerbottenostpizza

(8)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Tunnbrödsrullar med västerbottensost och laxrom

(22)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 300 g manchego
  • 150 g laxfilé, gärna salmalax eller liknande
  • salt
  • 2 msk flytande honung
  • 0.5 dl klippt smörgåskrasse

Manchegooch laxsnitt

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Manchego är en hård fårost från slättlandet La Mancha i centrala Spanien. Toppa ostbitar med en bit lätthalstrad lax, honung och smörgåskrasse. Bjud snittarna på mingelfesten eller medan ni väntar på att grillen ska bli varm.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär manchegon i 20 bitar och lägg på ett fat.
  2. Halstra ev laxbiten hastigt runtom i en het stekpanna. Salta laxen och skär i 20 bitar och lägg på ostbitarna.
  3. Ringla över honung och toppa med krasse.

Tips

Smaksätt honungen med tryffelolja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Julsushi med rökt lax

(1)

Laxrullar med gorgonzolacreme

(15)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Västerbottenostpizza

(8)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Tunnbrödsrullar med västerbottensost och laxrom

(22)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)