Lövbiff med mozzarella och pasta

Betyg (1-5):
2.88 (50 betyg)

Stekt aubergine, smältande mozarella, soltorkade tomater och basilika utgör en fantastisk kombination till köttet och den färska pastan.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g aubergine i 0,5 cm skivor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g lövbiff
  • 6 strimlade soltorkade tomater i olja
  • 250 g mozzarella i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 msk basilika
  • 0.5 tsk salt
  • Servera med:
  • 400 g färsk pasta

Gör så här

  1. Lägg ut aubergineskivorna och salta dem lätt. Låt ligga 10-15 minuter så att en del av vätskan dras ut och ger bättre yta vid stekningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek köttskivorna hastigt. Flytta dem till en ugnsform och salta. Torka av aubergineskivorna med hushållspapper. Stek dem gyllenbruna i olja och lägg dem omlott ovanpå köttet. Lägg också på tomater och ost. Låt formen stå i övre delen av ugnen, 5-6 minuter tills osten börjar smälta.
  3. Strö över svartpeppar och basilikablad. Servera med pasta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rädissallad med rökt kött

(2)

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)

Ugnsomelett med rökt skinka

(26)

Persikosallad med parmaskinka

(1)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Morotsnudelsallad med biff

(3)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g aubergine i 0,5 cm skivor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g lövbiff
  • 6 strimlade soltorkade tomater i olja
  • 250 g mozzarella i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 msk basilika
  • 0.5 tsk salt
  • Servera med:
  • 400 g färsk pasta

Lövbiff med mozzarella och pasta

Betyg (1-5):
2.88 (50 betyg)

Stekt aubergine, smältande mozarella, soltorkade tomater och basilika utgör en fantastisk kombination till köttet och den färska pastan.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut aubergineskivorna och salta dem lätt. Låt ligga 10-15 minuter så att en del av vätskan dras ut och ger bättre yta vid stekningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek köttskivorna hastigt. Flytta dem till en ugnsform och salta. Torka av aubergineskivorna med hushållspapper. Stek dem gyllenbruna i olja och lägg dem omlott ovanpå köttet. Lägg också på tomater och ost. Låt formen stå i övre delen av ugnen, 5-6 minuter tills osten börjar smälta.
  3. Strö över svartpeppar och basilikablad. Servera med pasta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rädissallad med rökt kött

(2)

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)

Ugnsomelett med rökt skinka

(26)

Persikosallad med parmaskinka

(1)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Morotsnudelsallad med biff

(3)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies