Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia
  • Tid 20 min

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

4 (6 betyg)

Äpple, dadlar och salvia insvepta i parmaskinka, hur gott som helst. Recept av Lotta Lundgren

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 4

Ingredienser

10 stycken
  • 0.5 syrligt äpple, t ex Granny smith
  • 10 färska dadlar
  • 10 skivor parmaskinka
  • 0.5 kruka färsk salvia
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala och skär äpplet i 10 klyftor. Snitta dadlarna på längden och ta ut kärnorna. Pressa in en äppelklyfta i skåran, lägg på ett salviablad och rulla in i parmaskinka. Stek snabbt i en het stekpanna med olivolja tills skinkan fått lite färg.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar