Lotta Lundgren - Julköttbullar

Betyg (1-5):
3.54 (13 betyg)

Kryddiga köttbullar smaksatta med kanel och kryddpeppar. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och frysa in.

Tillagningstid: 20 min
40 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 500 g blandfärs eller lammfärs
  • 0.75 dl fiberhavregryn
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 ägg, uppvispat
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 1 krm malen kryddpeppar
  • smör och olja, till stekning

Gör så här

  1. Blanda havregryn, mjölk, potatismjöl och ägg. Stek löken i smör på medelvärme tills den mjuknar. Blanda lök, färs, salt och kryddor med havregrynsblandningen.
  2. Forma färsen till köttbullar och stek runt om i smör och olja på medelvärme i 7-8 min. Goda att servera med Brysselkål och rostade hasselnötter, recept hittar du här på coop.se

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Bowl med sashimilax

(3)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Fish tacos deluxe

(31)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Bruschetta med kyckling

(8)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 500 g blandfärs eller lammfärs
  • 0.75 dl fiberhavregryn
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 ägg, uppvispat
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 1 krm malen kryddpeppar
  • smör och olja, till stekning

Lotta Lundgren - Julköttbullar

Betyg (1-5):
3.54 (13 betyg)

Kryddiga köttbullar smaksatta med kanel och kryddpeppar. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och frysa in.

Tillagningstid: 20 min
40 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda havregryn, mjölk, potatismjöl och ägg. Stek löken i smör på medelvärme tills den mjuknar. Blanda lök, färs, salt och kryddor med havregrynsblandningen.
  2. Forma färsen till köttbullar och stek runt om i smör och olja på medelvärme i 7-8 min. Goda att servera med Brysselkål och rostade hasselnötter, recept hittar du här på coop.se

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Bowl med sashimilax

(3)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Fish tacos deluxe

(31)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Bruschetta med kyckling

(8)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies