För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Lotta Lundgren - Julköttbullar

Betyg (1-5):
3.67 (21 betyg)

Kryddiga köttbullar smaksatta med kanel och kryddpeppar. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och frysa in.

Tillagningstid: 20 min
40 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g blandfärs eller lammfärs
  • 0.75 dl fiberhavregryn
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 ägg, uppvispat
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 1 krm malen kryddpeppar
  • smör och olja, till stekning

Gör så här

  1. Blanda havregryn, mjölk, potatismjöl och ägg. Stek löken i smör på medelvärme tills den mjuknar. Blanda lök, färs, salt och kryddor med havregrynsblandningen.
  2. Forma färsen till köttbullar och stek runt om i smör och olja på medelvärme i 7-8 min. Goda att servera med Brysselkål och rostade hasselnötter, recept hittar du här på coop.se

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

(9)

Fläskkarréspett med wokad rissallad

(9)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(15)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

(25)

Lövbiffspaket med örtpotatis

(2)

Honungsstekt fläskfilé med grönsaksragu

(7)

Köfte i tomatsås

(4)

Lammrack med mandel och vitlök

(6)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g blandfärs eller lammfärs
  • 0.75 dl fiberhavregryn
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 ägg, uppvispat
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk malen kanel
  • 1 krm malen kryddpeppar
  • smör och olja, till stekning

Lotta Lundgren - Julköttbullar

Betyg (1-5):
3.67 (21 betyg)

Kryddiga köttbullar smaksatta med kanel och kryddpeppar. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och frysa in.

Tillagningstid: 20 min
40 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda havregryn, mjölk, potatismjöl och ägg. Stek löken i smör på medelvärme tills den mjuknar. Blanda lök, färs, salt och kryddor med havregrynsblandningen.
  2. Forma färsen till köttbullar och stek runt om i smör och olja på medelvärme i 7-8 min. Goda att servera med Brysselkål och rostade hasselnötter, recept hittar du här på coop.se

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

(9)

Fläskkarréspett med wokad rissallad

(9)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(15)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

(25)

Lövbiffspaket med örtpotatis

(2)

Honungsstekt fläskfilé med grönsaksragu

(7)

Köfte i tomatsås

(4)

Lammrack med mandel och vitlök

(6)