Lotta Lundgren - Ishavssill med örter och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (6 betyg)

Inlagd sill smaksatt med ishavsrom, örter och citron. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 75 g ishavsrom
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök

Gör så här

  1. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill och rom. Tillsätt citronsaft och citronskal (endast det gula).
  2. Häll av vätskan från sillfiléerna och skär dem i 2 cm bitar. Blanda med såsen och strö över gräslöken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Silltallrik

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Matjessilltårta

Betyg
Betyg
(152)
Spara recept

Kalamaresringar i lime och chili

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Knutteströmming

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Rökt Clarias med ägghalvor och kavringkrutonger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Laxsnittar med picklad blomkål

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Laxsashimi med syrlig pepparrotsvinägrett

Betyg
Betyg
(1)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 75 g ishavsrom
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök

Lotta Lundgren - Ishavssill med örter och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (6 betyg)

Inlagd sill smaksatt med ishavsrom, örter och citron. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill och rom. Tillsätt citronsaft och citronskal (endast det gula).
  2. Häll av vätskan från sillfiléerna och skär dem i 2 cm bitar. Blanda med såsen och strö över gräslöken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Silltallrik

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Matjessilltårta

Betyg
Betyg
(152)
Spara recept

Kalamaresringar i lime och chili

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Knutteströmming

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Rökt Clarias med ägghalvor och kavringkrutonger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Laxsnittar med picklad blomkål

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Laxsashimi med syrlig pepparrotsvinägrett

Betyg
Betyg
(1)