Lotta Lundgren - Ishavssill med örter och citron

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

Inlagd sill smaksatt med ishavsrom, örter och citron. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 75 g ishavsrom
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök

Gör så här

  1. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill och rom. Tillsätt citronsaft och citronskal (endast det gula).
  2. Häll av vätskan från sillfiléerna och skär dem i 2 cm bitar. Blanda med såsen och strö över gräslöken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

(9)

Lotta Lundgren - Omelettsnurror med lax, färskost och picklad rödlök

(114)

Lotta Lundgren - Morotslåda med söta kryddor

(8)

Lotta Lundgren - Mandelmusslor på rostad mandel

(6)

Lutfisk med brynt mandelsmör - Lotta Lundgren

(8)

Lotta Lundgren - Klenäter

(8)

Lotta Lundgren - Inkokta päron

(6)

Lotta Lundgren - Stiltonsnittar med fikon

(16)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 75 g ishavsrom
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök

Lotta Lundgren - Ishavssill med örter och citron

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

Inlagd sill smaksatt med ishavsrom, örter och citron. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill och rom. Tillsätt citronsaft och citronskal (endast det gula).
  2. Häll av vätskan från sillfiléerna och skär dem i 2 cm bitar. Blanda med såsen och strö över gräslöken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

(9)

Lotta Lundgren - Omelettsnurror med lax, färskost och picklad rödlök

(114)

Lotta Lundgren - Morotslåda med söta kryddor

(8)

Lotta Lundgren - Mandelmusslor på rostad mandel

(6)

Lutfisk med brynt mandelsmör - Lotta Lundgren

(8)

Lotta Lundgren - Klenäter

(8)

Lotta Lundgren - Inkokta päron

(6)

Lotta Lundgren - Stiltonsnittar med fikon

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies