Lotta Lundgren - Ishavssill med örter och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (6 betyg)

Inlagd sill smaksatt med ishavsrom, örter och citron. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 75 g ishavsrom
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök

Gör så här

  1. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill och rom. Tillsätt citronsaft och citronskal (endast det gula).
  2. Häll av vätskan från sillfiléerna och skär dem i 2 cm bitar. Blanda med såsen och strö över gräslöken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Spett med bläckfisk och räkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Laxbakelse

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Äpple- och pepparrotssill

Betyg
Betyg
(121)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(13)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 75 g ishavsrom
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök

Lotta Lundgren - Ishavssill med örter och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (6 betyg)

Inlagd sill smaksatt med ishavsrom, örter och citron. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill och rom. Tillsätt citronsaft och citronskal (endast det gula).
  2. Häll av vätskan från sillfiléerna och skär dem i 2 cm bitar. Blanda med såsen och strö över gräslöken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Spett med bläckfisk och räkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Laxbakelse

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Äpple- och pepparrotssill

Betyg
Betyg
(121)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(13)