Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt
  • Tid 20 min

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

3.62 (21 betyg)

Smakrika och krämiga ostbollar med parmesan, perfekta som tilltugg. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 4

Ingredienser

30 stycken
  • 150 g parmesanost, finriven
  • 300 g färskost
Strössel
  • 1 dl sötmandel eller valnötter
  • 2 dl finhackade torkade tranbär, blåbär eller aprikos
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rosta nötterna i en torr panna, låt svalna och hacka fint. Blanda parmesanost och färskost. Forma bollar och rulla i valfri smaksättning.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Marietta

    Lottas idéer och recept är intressanta och goda