Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

Betyg (1-5):
3.07 (70 betyg)

Smakrika och krämiga ostbollar med parmesan, perfekta som tilltugg. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 150 g parmesanost, finriven
  • 300 g färskost
  • Strössel
  • 1 dl sötmandel eller valnötter
  • 2 dl finhackade torkade tranbär, blåbär eller aprikos

Gör så här

  1. Rosta nötterna i en torr panna, låt svalna och hacka fint. Blanda parmesanost och färskost. Forma bollar och rulla i valfri smaksättning.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marietta

2018-11-27

Lottas idéer och recept är intressanta och goda

Liknande recept

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

(9)

Lotta Lundgren - Stiltonsnittar med fikon

(16)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(2)

Saffranscheesecake

(35)

Ostmoln - Lotta Lundgren

(14)

Fruktkaka extra allt - Lotta Lundgren

(5)

Julbål med äpple och frysta bär - Lotta Lundgren

(17)

Lotta Lundgren - Omelettsnurror med lax, färskost och picklad rödlök

(119)

Lotta Lundgren - Brysselkål med rostade hasselnötter

(8)

Lutfisk med brynt mandelsmör - Lotta Lundgren

(8)

Lotta Lundgren - Morotslåda med söta kryddor

(8)

Lotta Lundgren - Klenäter

(9)

Lotta Lundgren - Kanderade äpplen

(7)

Lotta Lundgren - Julköttbullar

(17)

Lotta Lundgren - Ishavssill med örter och citron

(4)

Lotta Lundgren - Hemgjord surkål

(8)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 150 g parmesanost, finriven
  • 300 g färskost
  • Strössel
  • 1 dl sötmandel eller valnötter
  • 2 dl finhackade torkade tranbär, blåbär eller aprikos

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

Betyg (1-5):
3.07 (70 betyg)

Smakrika och krämiga ostbollar med parmesan, perfekta som tilltugg. Recept av Lotta Lundgren. Tips, går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta nötterna i en torr panna, låt svalna och hacka fint. Blanda parmesanost och färskost. Forma bollar och rulla i valfri smaksättning.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marietta

2018-11-27

Lottas idéer och recept är intressanta och goda

Liknande recept

Lotta Lundgren - Parmasvepta dadlar med äpple och salvia

(9)

Lotta Lundgren - Stiltonsnittar med fikon

(16)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(2)

Saffranscheesecake

(35)

Ostmoln - Lotta Lundgren

(14)

Fruktkaka extra allt - Lotta Lundgren

(5)

Julbål med äpple och frysta bär - Lotta Lundgren

(17)

Lotta Lundgren - Omelettsnurror med lax, färskost och picklad rödlök

(119)

Lotta Lundgren - Brysselkål med rostade hasselnötter

(8)

Lutfisk med brynt mandelsmör - Lotta Lundgren

(8)

Lotta Lundgren - Morotslåda med söta kryddor

(8)

Lotta Lundgren - Klenäter

(9)

Lotta Lundgren - Kanderade äpplen

(7)

Lotta Lundgren - Julköttbullar

(17)

Lotta Lundgren - Ishavssill med örter och citron

(4)

Lotta Lundgren - Hemgjord surkål

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies