Ljummen svart bönsallad

Betyg (1-5):
4.75 (4 betyg)

En matig sallad med ratatouillegrönsaker och svarta bönor som serveras ljummen. Både mättande och god med färsk koriander som smaksättning.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 1 msk olivolja
  • 200 g färsk ratatouillemix hackat och klart (zucchini, paprika, morot, rödlök, persilja)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g svarta bönor, avsköljda (på burk, bruttovikt)
  • 1 kruka koriander, hackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt grönsaksmixen med vitlök. Häll upp i en skål och vänd runt med bönor, koriander och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Koriandern kan ersättas med persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 msk olivolja
  • 200 g färsk ratatouillemix hackat och klart (zucchini, paprika, morot, rödlök, persilja)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g svarta bönor, avsköljda (på burk, bruttovikt)
  • 1 kruka koriander, hackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar

Ljummen svart bönsallad

Betyg (1-5):
4.75 (4 betyg)

En matig sallad med ratatouillegrönsaker och svarta bönor som serveras ljummen. Både mättande och god med färsk koriander som smaksättning.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt grönsaksmixen med vitlök. Häll upp i en skål och vänd runt med bönor, koriander och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Koriandern kan ersättas med persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies