Ljummen svart bönsallad

Betyg (1-5):
4.75 (4 betyg)

En matig sallad med ratatouillegrönsaker och svarta bönor som serveras ljummen. Både mättande och god med färsk koriander som smaksättning.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 1 msk olivolja
  • 200 g färsk ratatouillemix hackat och klart (zucchini, paprika, morot, rödlök, persilja)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g svarta bönor, avsköljda (på burk, bruttovikt)
  • 1 kruka koriander, hackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt grönsaksmixen med vitlök. Häll upp i en skål och vänd runt med bönor, koriander och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Koriandern kan ersättas med persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpapaj

(13)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Vego-empandas/piroger

(6)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 msk olivolja
  • 200 g färsk ratatouillemix hackat och klart (zucchini, paprika, morot, rödlök, persilja)
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 400 g svarta bönor, avsköljda (på burk, bruttovikt)
  • 1 kruka koriander, hackad
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar

Ljummen svart bönsallad

Betyg (1-5):
4.75 (4 betyg)

En matig sallad med ratatouillegrönsaker och svarta bönor som serveras ljummen. Både mättande och god med färsk koriander som smaksättning.

Tillagningstid: 5 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt grönsaksmixen med vitlök. Häll upp i en skål och vänd runt med bönor, koriander och vinäger. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Koriandern kan ersättas med persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpapaj

(13)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Vego-empandas/piroger

(6)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies