Lax med quinoa på ryska

Betyg (1-5):
2.78 (9 betyg)

Stekt lax med ljuvligt god sås gjord på smetana och vitlök.

Tillagningstid: 35 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 1.5 dl quinoa
  • 250 g laxfilé
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 dl smetana
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olja
  • 100 g färsk spenat
  • 2 tsk olja
  • 2 fint tärnade hela ättiksgurkor
  • 1.5 dl strimlade, inlagda grillade paprikor
  • 1 msk flytande honung

Gör så här

  1. Koka quinoa enligt anvisning.
  2. Dela laxen i 4 portionsbitar och krydda med salt och peppar.
  3. Blanda smetana med vitlök.
  4. Hetta upp en stekpanna med hälften av oljan. Stek laxbitarna ca 3 min per sida. Lyft ur dem.
  5. Lägg i spenaten med resten av oljan. Vänd runt. Fördela quinoa, spenat, gurka och paprika på 2 tallrikar (eller en portion i matlåda). Lägg på laxen och toppa med klickar av smetana. Ringla över honung.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Klassisk laxburgare - Coop

(2)

Barnens bästa tacogratäng - Coop

(7)

Pasta med krämig laxsås - Coop

(33)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar - Coop

(9)

Panerad fiskburgare med remouladsås - Coop

(6)

Laxtaco - Coop

(6)

Krämig pastasallad med varmrökt lax och dill - Coop

(9)

Couscouspanna med fisk - Coop

(1)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 1.5 dl quinoa
  • 250 g laxfilé
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 dl smetana
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olja
  • 100 g färsk spenat
  • 2 tsk olja
  • 2 fint tärnade hela ättiksgurkor
  • 1.5 dl strimlade, inlagda grillade paprikor
  • 1 msk flytande honung

Lax med quinoa på ryska

Betyg (1-5):
2.78 (9 betyg)

Stekt lax med ljuvligt god sås gjord på smetana och vitlök.

Tillagningstid: 35 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka quinoa enligt anvisning.
  2. Dela laxen i 4 portionsbitar och krydda med salt och peppar.
  3. Blanda smetana med vitlök.
  4. Hetta upp en stekpanna med hälften av oljan. Stek laxbitarna ca 3 min per sida. Lyft ur dem.
  5. Lägg i spenaten med resten av oljan. Vänd runt. Fördela quinoa, spenat, gurka och paprika på 2 tallrikar (eller en portion i matlåda). Lägg på laxen och toppa med klickar av smetana. Ringla över honung.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Klassisk laxburgare - Coop

(2)

Barnens bästa tacogratäng - Coop

(7)

Pasta med krämig laxsås - Coop

(33)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar - Coop

(9)

Panerad fiskburgare med remouladsås - Coop

(6)

Laxtaco - Coop

(6)

Krämig pastasallad med varmrökt lax och dill - Coop

(9)

Couscouspanna med fisk - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies