Kycklingpaket med skinka och prästost

Betyg (1-5):
2.25 (12 betyg)

Linda in kycklingen i ost och skinka och gör små goda paket av den.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • svartpeppar
  • 8 skivor kokt eller rökt skinka
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl riven prästost
  • 2 uppvispade ägg
  • smör och olja till stekning
  • Till servering:
  • 3 dl ris
  • 420 g färdig tomatsås

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm tomatsåsen.
  2. Dela varje kycklingfilé till två tunna filéer. Lägg två skinkskivor i varje delad filé. Salta och peppra.
  3. Häll hälften av mjölet på en tallrik och blanda resten av mjölet med osten på en annan tallrik. Vänd de fyllda kycklingfiléerna först i mjöl, sedan i ägg och sist i riven ost- och mjölblandning. Stek kycklingen i smör och olja på medelvärme ca 5 min per sida.

Till servering

  1. Servera med ris och tomatsås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stekt ris med kycklingfärs och curry

(8)

Ugnsrostad hel kyckling med bönor och tomater

(3)

Kycklingben och grönsaker i ugnen

(10)

Bruschetta med kyckling

(8)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • svartpeppar
  • 8 skivor kokt eller rökt skinka
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl riven prästost
  • 2 uppvispade ägg
  • smör och olja till stekning
  • Till servering:
  • 3 dl ris
  • 420 g färdig tomatsås

Kycklingpaket med skinka och prästost

Betyg (1-5):
2.25 (12 betyg)

Linda in kycklingen i ost och skinka och gör små goda paket av den.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm tomatsåsen.
  2. Dela varje kycklingfilé till två tunna filéer. Lägg två skinkskivor i varje delad filé. Salta och peppra.
  3. Häll hälften av mjölet på en tallrik och blanda resten av mjölet med osten på en annan tallrik. Vänd de fyllda kycklingfiléerna först i mjöl, sedan i ägg och sist i riven ost- och mjölblandning. Stek kycklingen i smör och olja på medelvärme ca 5 min per sida.

Till servering

  1. Servera med ris och tomatsås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stekt ris med kycklingfärs och curry

(8)

Ugnsrostad hel kyckling med bönor och tomater

(3)

Kycklingben och grönsaker i ugnen

(10)

Bruschetta med kyckling

(8)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies