Kycklingpaket med skinka och prästost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.25 (12 betyg)

Linda in kycklingen i ost och skinka och gör små goda paket av den.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • svartpeppar
  • 8 skivor kokt eller rökt skinka
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl riven prästost
  • 2 uppvispade ägg
  • smör och olja till stekning
  • salt
  • Till servering:
  • 3 dl ris
  • 420 g färdig tomatsås

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm tomatsåsen.
  2. Dela varje kycklingfilé till två tunna filéer. Lägg två skinkskivor i varje delad filé. Salta och peppra.
  3. Häll hälften av mjölet på en tallrik och blanda resten av mjölet med osten på en annan tallrik. Vänd de fyllda kycklingfiléerna först i mjöl, sedan i ägg och sist i riven ost- och mjölblandning. Stek kycklingen i smör och olja på medelvärme ca 5 min per sida.

Till servering

  1. Servera med ris och tomatsås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Asiatisk kycklingsoppa

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Chicken à la King Kong

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Kyckling med kokbananpuré

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fyllda tomater med parmesan och kyckling

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Stekt kalkon med fruktig fyllning

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Paella med kyckling och räkor

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Kyckling Tandoori med raita och naanbröd

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Chicken tikka i muurikka

Betyg
Betyg
(40)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • svartpeppar
  • 8 skivor kokt eller rökt skinka
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl riven prästost
  • 2 uppvispade ägg
  • smör och olja till stekning
  • salt
  • Till servering:
  • 3 dl ris
  • 420 g färdig tomatsås

Kycklingpaket med skinka och prästost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.25 (12 betyg)

Linda in kycklingen i ost och skinka och gör små goda paket av den.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm tomatsåsen.
  2. Dela varje kycklingfilé till två tunna filéer. Lägg två skinkskivor i varje delad filé. Salta och peppra.
  3. Häll hälften av mjölet på en tallrik och blanda resten av mjölet med osten på en annan tallrik. Vänd de fyllda kycklingfiléerna först i mjöl, sedan i ägg och sist i riven ost- och mjölblandning. Stek kycklingen i smör och olja på medelvärme ca 5 min per sida.

Till servering

  1. Servera med ris och tomatsås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Asiatisk kycklingsoppa

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Chicken à la King Kong

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Kyckling med kokbananpuré

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fyllda tomater med parmesan och kyckling

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Stekt kalkon med fruktig fyllning

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Paella med kyckling och räkor

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Kyckling Tandoori med raita och naanbröd

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Chicken tikka i muurikka

Betyg
Betyg
(40)