Kycklinglårfilé med mandel- och persiljetopping

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Tillagningstid: 30 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 1.2 kg kycklinglårfilé
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 3 msk paprikapulver
  • 3 msk torkad oregano
  • 1 tsk kajennpeppar
  • 2 msk flingsalt
  • Mandel och persiljetopping:
  • 4 dl hackad persilja
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk honung
  • 2 dl hackad torrostad mandel

Gör så här

  1. Blanda vitlök, paprikapulver, oregano, kajennpeppar och salt. Strö ut kryddblandningen på en skärbräda och rulla runt kycklingbitarna så att de blir ordentligt täckta.
  2. Grilla kycklingen tills den är genomstekt, ca 8 min. Blanda alla ingredienserna till persiljetoppingen och fördela över kycklingen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



kerstin

2015-06-16

Supergod kombination med toppingen!

Tessan

2015-05-28

Yiihaaa! Låter härligt m mandel-persiljetoppingen! Mmm

Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Thainudlar med kycklingfärssås - Coop

(30)

Risbladsrullar med kyckling och cashewnötter - Coop

(15)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Kyckling och sötpotatis på plåt - Coop

(9)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Kycklingmackor caesar-style - Coop

(4)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita - Coop

(13)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 1.2 kg kycklinglårfilé
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 3 msk paprikapulver
  • 3 msk torkad oregano
  • 1 tsk kajennpeppar
  • 2 msk flingsalt
  • Mandel och persiljetopping:
  • 4 dl hackad persilja
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk honung
  • 2 dl hackad torrostad mandel

Kycklinglårfilé med mandel- och persiljetopping

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Tillagningstid: 30 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda vitlök, paprikapulver, oregano, kajennpeppar och salt. Strö ut kryddblandningen på en skärbräda och rulla runt kycklingbitarna så att de blir ordentligt täckta.
  2. Grilla kycklingen tills den är genomstekt, ca 8 min. Blanda alla ingredienserna till persiljetoppingen och fördela över kycklingen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



kerstin

2015-06-16

Supergod kombination med toppingen!

Tessan

2015-05-28

Yiihaaa! Låter härligt m mandel-persiljetoppingen! Mmm

Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Thainudlar med kycklingfärssås - Coop

(30)

Risbladsrullar med kyckling och cashewnötter - Coop

(15)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Kyckling och sötpotatis på plåt - Coop

(9)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Kycklingmackor caesar-style - Coop

(4)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita - Coop

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies