Krustader med stuvad svamp

Krustader med stuvad svamp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Perfekta som tilltugg på festen eller till drinken, Krustader fyllda med svamp, crème fraiche och persilja.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 rågkrustader
  • 250 g färsk svamp t ex champinjoner eller kantareller
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 2 dl crème fraiche, kokbar
  • 0.5 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Borsta svampen. Skölj den om det behövs. Skala och finhacka löken. Hacka persiljan. Lägg svampen och löken i en kastrull. Låt det mesta av vätskan koka in om svampen är vätskerik.
  2. Tillsätt smör och fräs alltsammans tills det knäpper i svampen. Tillsätt crème fraiche och persilja och koka några minuter. Fördela stuvningen i krustaderna. Servera dem genast.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Örtiga oststänger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Entrévåfflor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Krustader med stuvad svamp
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 4 rågkrustader
  • 250 g färsk svamp t ex champinjoner eller kantareller
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 2 dl crème fraiche, kokbar
  • 0.5 dl hackad persilja

Krustader med stuvad svamp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Perfekta som tilltugg på festen eller till drinken, Krustader fyllda med svamp, crème fraiche och persilja.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Borsta svampen. Skölj den om det behövs. Skala och finhacka löken. Hacka persiljan. Lägg svampen och löken i en kastrull. Låt det mesta av vätskan koka in om svampen är vätskerik.
  2. Tillsätt smör och fräs alltsammans tills det knäpper i svampen. Tillsätt crème fraiche och persilja och koka några minuter. Fördela stuvningen i krustaderna. Servera dem genast.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Örtiga oststänger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Entrévåfflor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)