Krustader med lättstuvad svamp

Betyg (1-5):
3.17 (6 betyg)

Ugnstemperatur:Grill
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 4 krustader
  • 250 g svamp, färsk, t ex champinjoner, helst bruna, kantareller
  • 1 schalottenlökar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 dl crème fraiche, kokbar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • Garnering:
  • salladsblad
  • cocktailtomater

Gör så här

  1. <p>Borsta svampen. Skölj den om det behövs. Skala och finhacka löken. Hacka persiljan.
  2. Lägg svampen och löken i en kastrull. Låt det mesta av vätskan koka in om svampen är vätskerik.
  3. Tillsätt fettet och fräs alltsammans tills det knäpper i svampen.
  4. Tillsätt crème fraiche och persilja och koka några minuter.
  5. Fördela stuvningen i krustaderna.
  6. Servera dem genast med till exempel sallat och tomater.
  7. <p>

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 krustader
  • 250 g svamp, färsk, t ex champinjoner, helst bruna, kantareller
  • 1 schalottenlökar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 dl crème fraiche, kokbar
  • 0.5 dl hackad persilja
  • Garnering:
  • salladsblad
  • cocktailtomater

Krustader med lättstuvad svamp

Betyg (1-5):
3.17 (6 betyg)

Ugnstemperatur:Grill
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. <p>Borsta svampen. Skölj den om det behövs. Skala och finhacka löken. Hacka persiljan.
  2. Lägg svampen och löken i en kastrull. Låt det mesta av vätskan koka in om svampen är vätskerik.
  3. Tillsätt fettet och fräs alltsammans tills det knäpper i svampen.
  4. Tillsätt crème fraiche och persilja och koka några minuter.
  5. Fördela stuvningen i krustaderna.
  6. Servera dem genast med till exempel sallat och tomater.
  7. <p>

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies