Krämig pasta med fläskytterfilé och vitlöksfrästa haricot verts

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Krämig pasta kan snabbt tillagas genom att blanda nykokt spagetti med smaksatt crème fraiche. Bjud hel, ugnsbakad fläskytterfilé och vitlöksstekta haricots verts till.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 400 g fläskytterfilé
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 320 g spagetti
  • 2 dl lätt crème fraiche, örter och tomat
  • 1 msk olivolja, till stekning
  • 250 g frysta haricots verts, tinade
  • 1 vitlöksklyfta, skivad

Gör så här

  1. Salta och peppra köttet och lägg det i en ugnsform. Tillaga mitt i ugnen till en innertemperatur på 67°.
  2. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Smält crème fraichen i en kastrull. Lyft över pastan med en pastaslev rätt ner i crème fraichen när den är al dente. Rör om och smaka ev av med peppar.
  3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs haricots verts med vitlök en kort stund. Låt köttet vila minst 5 min innan det skärs upp i tunna skivor och serveras till pastan och bönorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(40)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Couscouspanna med fisk - Coop

(0)

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 400 g fläskytterfilé
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 320 g spagetti
  • 2 dl lätt crème fraiche, örter och tomat
  • 1 msk olivolja, till stekning
  • 250 g frysta haricots verts, tinade
  • 1 vitlöksklyfta, skivad

Krämig pasta med fläskytterfilé och vitlöksfrästa haricot verts

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Krämig pasta kan snabbt tillagas genom att blanda nykokt spagetti med smaksatt crème fraiche. Bjud hel, ugnsbakad fläskytterfilé och vitlöksstekta haricots verts till.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra köttet och lägg det i en ugnsform. Tillaga mitt i ugnen till en innertemperatur på 67°.
  2. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Smält crème fraichen i en kastrull. Lyft över pastan med en pastaslev rätt ner i crème fraichen när den är al dente. Rör om och smaka ev av med peppar.
  3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs haricots verts med vitlök en kort stund. Låt köttet vila minst 5 min innan det skärs upp i tunna skivor och serveras till pastan och bönorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(40)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Couscouspanna med fisk - Coop

(0)

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies