Krämig pasta med fläskytterfilé och vitlöksfrästa haricot verts

Betyg (1-5):
3 (11 betyg)

Krämig pasta kan snabbt tillagas genom att blanda nykokt spagetti med smaksatt crème fraiche. Bjud hel, ugnsbakad fläskytterfilé och vitlöksstekta haricots verts till.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 400 g fläskytterfilé
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 320 g spagetti
  • 2 dl lätt crème fraiche, örter och tomat
  • 1 msk olivolja, till stekning
  • 250 g frysta haricots verts, tinade
  • 1 vitlöksklyfta, skivad

Gör så här

  1. Salta och peppra köttet och lägg det i en ugnsform. Tillaga mitt i ugnen till en innertemperatur på 67°.
  2. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Smält crème fraichen i en kastrull. Lyft över pastan med en pastaslev rätt ner i crème fraichen när den är al dente. Rör om och smaka ev av med peppar.
  3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs haricots verts med vitlök en kort stund. Låt köttet vila minst 5 min innan det skärs upp i tunna skivor och serveras till pastan och bönorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

(74)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(1)

Japanskt långkok med nudlar

(40)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(8)

Kött- och grönsakssoppa

(32)

Karibisk köttgryta

(12)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g fläskytterfilé
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 320 g spagetti
  • 2 dl lätt crème fraiche, örter och tomat
  • 1 msk olivolja, till stekning
  • 250 g frysta haricots verts, tinade
  • 1 vitlöksklyfta, skivad

Krämig pasta med fläskytterfilé och vitlöksfrästa haricot verts

Betyg (1-5):
3 (11 betyg)

Krämig pasta kan snabbt tillagas genom att blanda nykokt spagetti med smaksatt crème fraiche. Bjud hel, ugnsbakad fläskytterfilé och vitlöksstekta haricots verts till.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra köttet och lägg det i en ugnsform. Tillaga mitt i ugnen till en innertemperatur på 67°.
  2. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Smält crème fraichen i en kastrull. Lyft över pastan med en pastaslev rätt ner i crème fraichen när den är al dente. Rör om och smaka ev av med peppar.
  3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs haricots verts med vitlök en kort stund. Låt köttet vila minst 5 min innan det skärs upp i tunna skivor och serveras till pastan och bönorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

(74)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(1)

Japanskt långkok med nudlar

(40)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(8)

Kött- och grönsakssoppa

(32)

Karibisk köttgryta

(12)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies