Köttgryta allt i ett

Betyg (1-5):
2.88 (16 betyg)

Tillagningstid: 1 timme 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 500 g nötkött, benfritt, t ex bog, högrev eller grytbitar
  • 4 dl vatten
  • 3 medelstora morötter, i bitar
  • 2 gula lökar, i klyftor
  • 1 kött- eller hönsbuljongtärning
  • 5 vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 8 medelstora potatisar
  • 200 g broccoli
  • 3 msk persilja, hackad
  • 4 dl vatten
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Putsa bort fettet och skär köttet i ca 3 x 3 cm bitar. Koka upp vattnet i en stor gryta. Lägg ner köttbitarna i det kokande vattnet och tillsätt morötter, lök, buljongtärning, peppar och lagerblad. Sjud under lock tills köttet nästan är mjukt, 40-60 minuter.
  2. Lägg ner potatis och broccoli i grytan och sjud ytterligare ca 15 minuter. Smaka av med salt.
  3. Strö över persilja och servera med knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Karibisk köttgryta

(12)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Rostade rotfrukter med kassler

(21)

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

(74)

Kött- och grönsakssoppa

(32)

Gremolatastekt biff

(1)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Oxfilé med tartarsallad

(0)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 500 g nötkött, benfritt, t ex bog, högrev eller grytbitar
  • 4 dl vatten
  • 3 medelstora morötter, i bitar
  • 2 gula lökar, i klyftor
  • 1 kött- eller hönsbuljongtärning
  • 5 vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 8 medelstora potatisar
  • 200 g broccoli
  • 3 msk persilja, hackad
  • 4 dl vatten
  • 0.5 tsk salt

Köttgryta allt i ett

Betyg (1-5):
2.88 (16 betyg)

Tillagningstid: 1 timme 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa bort fettet och skär köttet i ca 3 x 3 cm bitar. Koka upp vattnet i en stor gryta. Lägg ner köttbitarna i det kokande vattnet och tillsätt morötter, lök, buljongtärning, peppar och lagerblad. Sjud under lock tills köttet nästan är mjukt, 40-60 minuter.
  2. Lägg ner potatis och broccoli i grytan och sjud ytterligare ca 15 minuter. Smaka av med salt.
  3. Strö över persilja och servera med knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Karibisk köttgryta

(12)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Rostade rotfrukter med kassler

(21)

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

(74)

Kött- och grönsakssoppa

(32)

Gremolatastekt biff

(1)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies