Koreanska böngroddar
  • Tid 10 min

Koreanska böngroddar

5 (1 betyg)

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 425 g kallt spolade böngroddar
  • 2 msk olja
  • 1 liten tunt skivad purjolök
  • 1.5 pressade vitlöksklyftor
  • 1 krm salt
  • 2 tsk soja
  • 1 msk sesamfrö
  • 0.5 krm kajennpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Hetta upp woken på medelstark värme. Häll i oljan. Lägg i groddarna och fräs under omrörning l minut. Blanda i purjolök, vitlök, salt och soja och fräs ytterligare 0,5-1 minut.

  2. 2

    Krossa sesamfröna lätt i en mortel. Strö sesamfrö och kajennpeppar över.

Servering

Servera till kött, kyckling eller kokt ris.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar