Keselladipp

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Dippen med saffran, äpple och lök får hetta av sambal oelek.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 1 fint tärnad gul lök
  • 1 fint tärnat äpple
  • 0.5 tsk sambal oelek
  • 2 msk smör
  • 0.5 g saffran
  • 250 g kesella (en burk = 250 g)
  • 1 tsk råsocker
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Stek lök, äpple och sambal oelek i smör i 2-3 minuter. Häll saffran i blandningen och bryn hastigt. Låt blandningen svalna. Blanda ner kesella, socker, salt och peppar. Mixa eventuellt blandningen så den blir slät.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig citrongrässill

(1)

Löjrom med tillbehör

(0)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Soltorkad tomatdipp

(2)

Örtiga oststänger

(3)

Getostbrülésnitt

(5)

Levain med laxröra

(6)

Våfflor med sidfläsk och löjrom

(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 fint tärnad gul lök
  • 1 fint tärnat äpple
  • 0.5 tsk sambal oelek
  • 2 msk smör
  • 0.5 g saffran
  • 250 g kesella (en burk = 250 g)
  • 1 tsk råsocker
  • 1 krm svartpeppar

Keselladipp

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Dippen med saffran, äpple och lök får hetta av sambal oelek.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek lök, äpple och sambal oelek i smör i 2-3 minuter. Häll saffran i blandningen och bryn hastigt. Låt blandningen svalna. Blanda ner kesella, socker, salt och peppar. Mixa eventuellt blandningen så den blir slät.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig citrongrässill

(1)

Löjrom med tillbehör

(0)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Soltorkad tomatdipp

(2)

Örtiga oststänger

(3)

Getostbrülésnitt

(5)

Levain med laxröra

(6)

Våfflor med sidfläsk och löjrom

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies