
Julköttbullar - Lotta Lundgren
Betyg (1-5):
Kryddiga köttbullar smaksatta med kanel och kryddpeppar. Recept av Lotta Lundgren. Tips - går bra att förbereda och frysa in.
Tillagningstid: 20 min
40 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g blandfärs eller lammfärs
- 0.75 dl fiberhavregryn
- 0.5 dl mjölk
- 1 msk potatismjöl
- 1 ägg, uppvispat
- 0.5 gul lök, finhackad
- 1 msk smör
- 0.5 tsk salt
- 0.5 tsk malen kanel
- 1 krm malen kryddpeppar
- smör och olja, till stekning
Gör så här
- Blanda havregryn, mjölk, potatismjöl och ägg. Stek löken i smör på medelvärme tills den mjuknar. Blanda lök, färs, salt och kryddor med havregrynsblandningen.
- Forma färsen till köttbullar och stek runt om i smör och olja på medelvärme i 7-8 min. Goda att servera med Brysselkål och rostade hasselnötter, recept hittar du här på coop.se
Julköttbullar - Lotta Lundgren
Betyg (1-5):
Kryddiga köttbullar smaksatta med kanel och kryddpeppar. Recept av Lotta Lundgren. Tips - går bra att förbereda och frysa in.
Tillagningstid: 20 min
40 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda havregryn, mjölk, potatismjöl och ägg. Stek löken i smör på medelvärme tills den mjuknar. Blanda lök, färs, salt och kryddor med havregrynsblandningen.
- Forma färsen till köttbullar och stek runt om i smör och olja på medelvärme i 7-8 min. Goda att servera med Brysselkål och rostade hasselnötter, recept hittar du här på coop.se
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!