Hyderabadi vegetarian pilau (stekt ris med grönsaker och cashewnötter)

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Det går bra att göra med gårdagens kokta ris för att det ska gå ännu smidigare.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 10 kvartade champinjoner
  • 1 tärnad röd paprika
  • 0.5 tärnad zucchini eller 1 dl frysta gröna ärtor
  • 4 dl kokt basmatiris
  • 1 hackad grön chili
  • 1.5 dl cashewnötter
  • 2 dl hackad koriander
  • salt

Gör så här

  1. Värm olja i en stekpanna och stek svamp, paprika och zucchini.
  2. Tillsätt ris och chili. Stek på medelvärme tills riset är varmt. Vänd ner nötter och koriander och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Indiskt kryddris

(12)

Risotto med rödbetor, chèvre och rostade hasselnötter

(9)

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

(12)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 10 kvartade champinjoner
  • 1 tärnad röd paprika
  • 0.5 tärnad zucchini eller 1 dl frysta gröna ärtor
  • 4 dl kokt basmatiris
  • 1 hackad grön chili
  • 1.5 dl cashewnötter
  • 2 dl hackad koriander
  • salt

Hyderabadi vegetarian pilau (stekt ris med grönsaker och cashewnötter)

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Det går bra att göra med gårdagens kokta ris för att det ska gå ännu smidigare.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm olja i en stekpanna och stek svamp, paprika och zucchini.
  2. Tillsätt ris och chili. Stek på medelvärme tills riset är varmt. Vänd ner nötter och koriander och smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Indiskt kryddris

(12)

Risotto med rödbetor, chèvre och rostade hasselnötter

(9)

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

(12)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies