Honey and mustard fisk i ugn
  • Tid 35 min

Honey and mustard fisk i ugn

4 (2 betyg)

Krämig och lättlagad fisk med grädde, senap, dragon och honung.

  • Tillagningstid 35 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g torskfilé
  • 400 g potatis
  • 600 g morötter
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2.5 msk klassisk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 msk torkad dragon
  • 0.5 gul lök
  • 0.5 tsk salt
  • 80 g riven ost
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en liten ugnsform och salta.

  2. 2

    Skala potatis och morot. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Blanda grädde, senap, honung och dragon med grovt riven lök.

  3. 3

    Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Pressa potatis och morot och servera till fisken.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Annika

    God och lättlagad vardagsrätt!