För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Honey and mustard fisk i ugn

Betyg (1-5):
3.57 (21 betyg)

Krämig och lättlagad fisk med grädde, senap, dragon och honung.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g torskfilé
  • 400 g potatis
  • 600 g morötter
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2.5 msk klassisk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 msk torkad dragon
  • 0.5 gul lök
  • 80 g riven ost
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en liten ugnsform och salta.
  2. Skala potatis och morot. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Blanda grädde, senap, honung och dragon med grovt riven lök.
  3. Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Pressa potatis och morot och servera till fisken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika

2018-09-09

God och lättlagad vardagsrätt!

Liknande recept

Laxburgare med tsatsiki

(10)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fiskgryta med saffranscrème

(26)

Klassisk strömmingslåda

(3)

Våfflor med lax och rysk yoghurt

(6)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(4)

Grillad makrill med kapriscitronette

(18)

Laxfilé med romsås

(10)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g torskfilé
  • 400 g potatis
  • 600 g morötter
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2.5 msk klassisk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 msk torkad dragon
  • 0.5 gul lök
  • 80 g riven ost
  • 0.5 tsk salt

Honey and mustard fisk i ugn

Betyg (1-5):
3.57 (21 betyg)

Krämig och lättlagad fisk med grädde, senap, dragon och honung.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en liten ugnsform och salta.
  2. Skala potatis och morot. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Blanda grädde, senap, honung och dragon med grovt riven lök.
  3. Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Pressa potatis och morot och servera till fisken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika

2018-09-09

God och lättlagad vardagsrätt!

Liknande recept

Laxburgare med tsatsiki

(10)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fiskgryta med saffranscrème

(26)

Klassisk strömmingslåda

(3)

Våfflor med lax och rysk yoghurt

(6)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(4)

Grillad makrill med kapriscitronette

(18)

Laxfilé med romsås

(10)