
Honey and mustard fisk i ugn
Betyg (1-5):
Krämig och lättlagad fisk med grädde, senap, dragon och honung.
Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g torskfilé
- 400 g potatis
- 600 g morötter
- 3 dl matlagningsgrädde
- 2.5 msk klassisk senap
- 1 msk honung
- 0.5 msk torkad dragon
- 0.5 gul lök
- 80 g riven ost
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en liten ugnsform och salta.
- Skala potatis och morot. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Blanda grädde, senap, honung och dragon med grovt riven lök.
- Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Pressa potatis och morot och servera till fisken.
Liknande recept
Honey and mustard fisk i ugn
Betyg (1-5):
Krämig och lättlagad fisk med grädde, senap, dragon och honung.
Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en liten ugnsform och salta.
- Skala potatis och morot. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Blanda grädde, senap, honung och dragon med grovt riven lök.
- Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Pressa potatis och morot och servera till fisken.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2020-12-15
Gott och väldigt lättlagat.
2018-09-09
God och lättlagad vardagsrätt!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Kristin
2020-12-15
Gott och väldigt lättlagat.
Annika
2018-09-09
God och lättlagad vardagsrätt!