Honey and mustard fisk i ugn

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.43 (23 betyg)

Krämig och lättlagad fisk med grädde, senap, dragon och honung.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g torskfilé
  • 400 g potatis
  • 600 g morötter
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2.5 msk klassisk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 msk torkad dragon
  • 0.5 gul lök
  • 80 g riven ost
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en liten ugnsform och salta.
  2. Skala potatis och morot. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Blanda grädde, senap, honung och dragon med grovt riven lök.
  3. Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Pressa potatis och morot och servera till fisken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristin

2020-12-15

Gott och väldigt lättlagat.

Annika

2018-09-09

God och lättlagad vardagsrätt!

Liknande recept

Spara recept

Laxwallenbergare med potatispuré och gröna bönor

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Enkel fiskgratäng

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Enkel fisksoppa

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad makrill med kapriscitronette

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Laxburgare med tsatsiki

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Klassisk strömmingslåda

Betyg
Betyg
(4)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g torskfilé
  • 400 g potatis
  • 600 g morötter
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2.5 msk klassisk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 msk torkad dragon
  • 0.5 gul lök
  • 80 g riven ost
  • 0.5 tsk salt

Honey and mustard fisk i ugn

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.43 (23 betyg)

Krämig och lättlagad fisk med grädde, senap, dragon och honung.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en liten ugnsform och salta.
  2. Skala potatis och morot. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Blanda grädde, senap, honung och dragon med grovt riven lök.
  3. Häll såsen över fisken och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Pressa potatis och morot och servera till fisken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristin

2020-12-15

Gott och väldigt lättlagat.

Annika

2018-09-09

God och lättlagad vardagsrätt!

Liknande recept

Spara recept

Laxwallenbergare med potatispuré och gröna bönor

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Enkel fiskgratäng

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Enkel fisksoppa

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad makrill med kapriscitronette

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Laxburgare med tsatsiki

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Klassisk strömmingslåda

Betyg
Betyg
(4)