Havreflarn med müsli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.4 (5 betyg)

Knapriga havreflarn med müsli, enkla att göra och goda att servera med en kula glass. Kakorna som lätt leder till flitiga besök i kakburken!

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
34 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 150 g smör
  • 2 dl strösocker eller råsocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2.5 dl müsli
  • 0.5 dl ljus sirap
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 0.5 tsk bakpulver

Gör så här

  1. Smält smöret och blanda med resten av ingredienserna. Klicka ut 1 rågad tesked på plåtar med bakplåtspapper, 9 stycken per plåt.
  2. Grädda mitt i ugnen tills flarnen flutit ut och fått färg, 8–10 minuter. Låt svalna helt.

Servering

Servera gärna som efterrätt med glass.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Påsktårta med fågelbo

Betyg
Betyg
(129)
Spara recept

Klassiska semlor

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Rabarber- och citrongräskompott med crunch

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Påsktårta med sött fågelbo

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Karlsbadersemlor

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Smarriga havrekorgar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Banankaka med topping

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Sommartårta

Betyg
Betyg
(41)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 150 g smör
  • 2 dl strösocker eller råsocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2.5 dl müsli
  • 0.5 dl ljus sirap
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 0.5 tsk bakpulver

Havreflarn med müsli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.4 (5 betyg)

Knapriga havreflarn med müsli, enkla att göra och goda att servera med en kula glass. Kakorna som lätt leder till flitiga besök i kakburken!

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
34 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smöret och blanda med resten av ingredienserna. Klicka ut 1 rågad tesked på plåtar med bakplåtspapper, 9 stycken per plåt.
  2. Grädda mitt i ugnen tills flarnen flutit ut och fått färg, 8–10 minuter. Låt svalna helt.

Servering

Servera gärna som efterrätt med glass.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Påsktårta med fågelbo

Betyg
Betyg
(129)
Spara recept

Klassiska semlor

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Rabarber- och citrongräskompott med crunch

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Påsktårta med sött fågelbo

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Karlsbadersemlor

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Smarriga havrekorgar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Banankaka med topping

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Sommartårta

Betyg
Betyg
(41)