
Havreflarn med müsli
Betyg (1-5):
Knapriga havreflarn med müsli, enkla att göra och goda att servera med en kula glass. Kakorna som lätt leder till flitiga besök i kakburken!
Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
34 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 150 g smör
- 2 dl strösocker eller råsocker
- 2 dl vetemjöl
- 2.5 dl müsli
- 0.5 dl ljus sirap
- 2 msk vatten
- 0.5 tsk vaniljpulver
- 0.5 tsk bakpulver
Gör så här
- Smält smöret och blanda med resten av ingredienserna. Klicka ut 1 rågad tesked på plåtar med bakplåtspapper, 9 stycken per plåt.
- Grädda mitt i ugnen tills flarnen flutit ut och fått färg, 8–10 minuter. Låt svalna helt.
Servering
Servera gärna som efterrätt med glass.
Liknande recept
Havreflarn med müsli
Betyg (1-5):
Knapriga havreflarn med müsli, enkla att göra och goda att servera med en kula glass. Kakorna som lätt leder till flitiga besök i kakburken!
Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:175º
34 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Smält smöret och blanda med resten av ingredienserna. Klicka ut 1 rågad tesked på plåtar med bakplåtspapper, 9 stycken per plåt.
- Grädda mitt i ugnen tills flarnen flutit ut och fått färg, 8–10 minuter. Låt svalna helt.
Servering
Servera gärna som efterrätt med glass.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!