För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Hamburgerrulle med bacon och picklad rödlök

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Ett kul och gott sätt att göra hamburgare! Här kommer alla smaker, jalapeños, cheddarost och bacon, in i hamburgaren direkt. Servera i bröd med sallad, tomat, picklad rödlök och bearnaisesås.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.75 dl inlagda jalapeños, hackade
  • 1 dl riven cheddarost
  • 1 förpackning bacon
  • Picklad rödlök:
  • 1 rödlök
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk strösocker
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • salladsmix
  • 1 stor tomat, skivad
  • färdig bearnaisesås

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Skiva löken tunt och vänd ihop med limesaft, socker och vinäger, låt dra fram till servering.
  2. Platta ut köttfärsen tunt i en rektangel på en bit plastfolie. Salta och peppra och strö över jalapeños och cheddarost. Rulla ihop till en rulle, från kortsidan med hjälp av plasten och krama till så att skarven fäster ordentligt. Linda baconskivorna runt om så att skivornas ändar möts. Skär rullen i fyra skivor och krama till skivorna så de håller ihop ordentligt.
  3. Pensla med olja och grilla till fin färg på båda sidor och de är nästan genomstekta. Värm bröden på grillen. Fyll bröden med sallad, tomat, hamburgerrulle, bearnaisesås och den picklade löken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pizza med olika topping

(1)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Kebab

(21)

Burgare i pitabröd med myntayoghurt

(2)

Dagobertare extra allt

(5)

Fransk omelett med bacon och tomater

(38)

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Ugnspannkaka med wokade äpplen

(9)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.75 dl inlagda jalapeños, hackade
  • 1 dl riven cheddarost
  • 1 förpackning bacon
  • Picklad rödlök:
  • 1 rödlök
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk strösocker
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • salladsmix
  • 1 stor tomat, skivad
  • färdig bearnaisesås

Hamburgerrulle med bacon och picklad rödlök

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Ett kul och gott sätt att göra hamburgare! Här kommer alla smaker, jalapeños, cheddarost och bacon, in i hamburgaren direkt. Servera i bröd med sallad, tomat, picklad rödlök och bearnaisesås.

Tillagningstid: 45 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Skiva löken tunt och vänd ihop med limesaft, socker och vinäger, låt dra fram till servering.
  2. Platta ut köttfärsen tunt i en rektangel på en bit plastfolie. Salta och peppra och strö över jalapeños och cheddarost. Rulla ihop till en rulle, från kortsidan med hjälp av plasten och krama till så att skarven fäster ordentligt. Linda baconskivorna runt om så att skivornas ändar möts. Skär rullen i fyra skivor och krama till skivorna så de håller ihop ordentligt.
  3. Pensla med olja och grilla till fin färg på båda sidor och de är nästan genomstekta. Värm bröden på grillen. Fyll bröden med sallad, tomat, hamburgerrulle, bearnaisesås och den picklade löken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pizza med olika topping

(1)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Kebab

(21)

Burgare i pitabröd med myntayoghurt

(2)

Dagobertare extra allt

(5)

Fransk omelett med bacon och tomater

(38)

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Ugnspannkaka med wokade äpplen

(9)