Gubbröra på ansjovissill
  • Tid 25 min

Gubbröra på ansjovissill

3 (5 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 4 kokta potatisar
  • 1 burk ansjoviskryddad sill (240 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 knippe gräslök
  • 0.5 knippe rädisor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Tärna potatis, sill, ägg och lök fint. Skär gräslöken fint och klyfta rädisorna. Varva alla ingredienserna i olika lager i en fin burk enligt ordningen på bilden.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Perfekt till knytkalaset!
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar