Gubbröra på ansjovissill

Betyg (1-5):
3.5 (8 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 4 kokta potatisar
  • 1 burk ansjoviskryddad sill (240 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 knippe gräslök
  • 0.5 knippe rädisor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil

Gör så här

  1. Tärna potatis, sill, ägg och lök fint. Skär gräslöken fint och klyfta rädisorna. Varva alla ingredienserna i olika lager i en fin burk enligt ordningen på bilden.

Tips

Perfekt till knytkalaset!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegspizza med västerbottensost och ansjovis

(6)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Klassisk laxburgare

(2)

Inlagd sill

(15)

Spicy tuna roll

(19)

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

(18)

Krämig wasabisill

(6)

Fish tacos deluxe

(32)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 kokta potatisar
  • 1 burk ansjoviskryddad sill (240 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 rödlök
  • 0.5 knippe gräslök
  • 0.5 knippe rädisor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil

Gubbröra på ansjovissill

Betyg (1-5):
3.5 (8 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tärna potatis, sill, ägg och lök fint. Skär gräslöken fint och klyfta rädisorna. Varva alla ingredienserna i olika lager i en fin burk enligt ordningen på bilden.

Tips

Perfekt till knytkalaset!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegspizza med västerbottensost och ansjovis

(6)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Klassisk laxburgare

(2)

Inlagd sill

(15)

Spicy tuna roll

(19)

Minipizzor med ricotta, lök och ansjovis

(18)

Krämig wasabisill

(6)

Fish tacos deluxe

(32)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies