Grillad lättrökt fläskkarré med färskpotatisspett och grillade grönsaker

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 550 g lättrökt fläskkarré (Coop Grill)
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 1 tsk kinesisk soja
  • Färskpotatisspett:
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 3 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Grillade grönsaker:
  • 2 snackpaprikor, delade
  • 4 knipplökar, delade
  • 1 burk kidneybönor, sköljda
  • 70 g babyspenat
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Skär köttet i skivor. Marinera enligt anvisningen på förpackningen eller vänd runt i en blandning av sweet chilisås och soja. Grilla köttet enligt anvisningen på förpackningen. Salta efter smak.
  2. Trä potatisarna på spett. Blanda olja med vitlök och pensla lite av vitlöksoljan på spetten. Grilla potatisspetten runt om till fin färg.
  3. Grilla paprikor och knipplökar till fin färg. Skär paprika och lök i mindre bitar och vänd runt med kidneybönor och spenat. Ringla över resten av vitlöksoljan och strö på salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Biff med coleslaw

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Köttfärssås med hetta och sötma

(18)

Plommonspäckad fläskkarré

(0)

Kimchisoppa med fläskkarré och tofu

(5)

Medelhavsgratäng

(21)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Biff rydberg med en twist

(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 550 g lättrökt fläskkarré (Coop Grill)
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 1 tsk kinesisk soja
  • Färskpotatisspett:
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 3 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • Grillade grönsaker:
  • 2 snackpaprikor, delade
  • 4 knipplökar, delade
  • 1 burk kidneybönor, sköljda
  • 70 g babyspenat
  • 1 tsk flingsalt

Grillad lättrökt fläskkarré med färskpotatisspett och grillade grönsaker

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär köttet i skivor. Marinera enligt anvisningen på förpackningen eller vänd runt i en blandning av sweet chilisås och soja. Grilla köttet enligt anvisningen på förpackningen. Salta efter smak.
  2. Trä potatisarna på spett. Blanda olja med vitlök och pensla lite av vitlöksoljan på spetten. Grilla potatisspetten runt om till fin färg.
  3. Grilla paprikor och knipplökar till fin färg. Skär paprika och lök i mindre bitar och vänd runt med kidneybönor och spenat. Ringla över resten av vitlöksoljan och strö på salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Biff med coleslaw

(0)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Köttfärssås med hetta och sötma

(18)

Plommonspäckad fläskkarré

(0)

Kimchisoppa med fläskkarré och tofu

(5)

Medelhavsgratäng

(21)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Biff rydberg med en twist

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies