Grillad entrecôte med svensk örtpesto
  • Tid 40 min

Grillad entrecôte med svensk örtpesto

4 (1 betyg)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

  • Tillagningstid 40 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.

  2. 2

    Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar