Grillad entrecôte med svensk örtpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Helstekt fläskfilé med ugnsrostade grönsaker

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Hemmagjord pizza

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Prosciuttolindad halloumi med örtolja och sparris

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad lammrostbiff med sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Fläskfilé täckt av solrospesto

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Lammrostbiff med ljumma primörer och getost

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Parmesanköttbullar med rostade grönsaker

Betyg
Betyg
(49)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Grillad entrecôte med svensk örtpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Helstekt fläskfilé med ugnsrostade grönsaker

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Hemmagjord pizza

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Prosciuttolindad halloumi med örtolja och sparris

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad lammrostbiff med sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Fläskfilé täckt av solrospesto

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Lammrostbiff med ljumma primörer och getost

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Parmesanköttbullar med rostade grönsaker

Betyg
Betyg
(49)