För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad entrecôte med svensk örtpesto

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttbullar med chèvre

(0)

Entrecôtespett och kikärtssallad med fetaost

(74)

Lammkebabspett med fetaostdipp

(9)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Godaste köttbullarna

(0)

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök

(0)

Grekisk filodegspaj

(22)

Enkel pastasallad med halloumi

(20)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Grillad entrecôte med svensk örtpesto

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttbullar med chèvre

(0)

Entrecôtespett och kikärtssallad med fetaost

(74)

Lammkebabspett med fetaostdipp

(9)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Godaste köttbullarna

(0)

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök

(0)

Grekisk filodegspaj

(22)

Enkel pastasallad med halloumi

(20)