Grillad entrecôte med svensk örtpesto

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök - Coop

(0)

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök - Coop

(1)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng - Coop

(11)

Vesuvio-pizza - Coop

(7)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Pastasallad med fylld pasta och basilika - Coop

(4)

Pizza med olika topping - Coop

(1)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter - Coop

(4)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Grillad entrecôte med svensk örtpesto

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök - Coop

(0)

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök - Coop

(1)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng - Coop

(11)

Vesuvio-pizza - Coop

(7)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Pastasallad med fylld pasta och basilika - Coop

(4)

Pizza med olika topping - Coop

(1)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter - Coop

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies