Grillad entrecôte med svensk örtpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegspaj

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Köttbullar med chèvre

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Angusbiff med grillad sötpotatis och fetaostkräm

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ryggbiff med grillad sötpotatis toppad med fetaostsalsa

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Entrecôtespett och kikärtssallad med fetaost

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Lammkebabspett med fetaostdipp

Betyg
Betyg
(13)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Grillad entrecôte med svensk örtpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor. Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegspaj

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Köttbullar med chèvre

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Angusbiff med grillad sötpotatis och fetaostkräm

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ryggbiff med grillad sötpotatis toppad med fetaostsalsa

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Entrecôtespett och kikärtssallad med fetaost

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Lammkebabspett med fetaostdipp

Betyg
Betyg
(13)