Gormetrulle

Betyg (1-5):
3.13 (23 betyg)

Wrap med biff och smarrig pepparrotssås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 0.5 kg potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple, rivet
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 gul lök, strimlad
  • 3 msk olivolja
  • 4 skivor rostbiff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 sallad, plockade blad
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Blanda crème fraiche, majonnäs, äpple, salladslök och pepparrot till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek lök i olja tills den är ordentligt brynt under omrörning. Smaka av med salt.
  3. Salta och peppra köttet. Stek i olja 1-2 min per sida. Låt köttet vila några minuter på skärbrädan så rinner inte all köttsaft ut när det skärs upp i sneda skivor.
  4. Servera allt i serveringsskålar och låt alla göra sin egen rulle med tortilla, potatis, sallad, lök, sås och kött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Älgköttbullar

(13)

Krämig wasabisill

(6)

Taco med röda linser

(13)

Paj på pålägg

(37)

Nacho de lux med pulled pork

(6)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(12)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Klassisk laxburgare

(2)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 0.5 kg potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple, rivet
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 gul lök, strimlad
  • 3 msk olivolja
  • 4 skivor rostbiff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 sallad, plockade blad
  • 1 tsk salt

Gormetrulle

Betyg (1-5):
3.13 (23 betyg)

Wrap med biff och smarrig pepparrotssås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Blanda crème fraiche, majonnäs, äpple, salladslök och pepparrot till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek lök i olja tills den är ordentligt brynt under omrörning. Smaka av med salt.
  3. Salta och peppra köttet. Stek i olja 1-2 min per sida. Låt köttet vila några minuter på skärbrädan så rinner inte all köttsaft ut när det skärs upp i sneda skivor.
  4. Servera allt i serveringsskålar och låt alla göra sin egen rulle med tortilla, potatis, sallad, lök, sås och kött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Älgköttbullar

(13)

Krämig wasabisill

(6)

Taco med röda linser

(13)

Paj på pålägg

(37)

Nacho de lux med pulled pork

(6)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(12)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Klassisk laxburgare

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies