Gormetrulle

Betyg (1-5):
3.13 (23 betyg)

Wrap med biff och smarrig pepparrotssås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 0.5 kg potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple, rivet
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 gul lök, strimlad
  • 3 msk olivolja
  • 4 skivor rostbiff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 sallad, plockade blad

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Blanda crème fraiche, majonnäs, äpple, salladslök och pepparrot till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek lök i olja tills den är ordentligt brynt under omrörning. Smaka av med salt.
  3. Salta och peppra köttet. Stek i olja 1-2 min per sida. Låt köttet vila några minuter på skärbrädan så rinner inte all köttsaft ut när det skärs upp i sneda skivor.
  4. Servera allt i serveringsskålar och låt alla göra sin egen rulle med tortilla, potatis, sallad, lök, sås och kött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopiroger

(8)

Fish tacos deluxe

(32)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Krämig wasabisill

(6)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 0.5 kg potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple, rivet
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 gul lök, strimlad
  • 3 msk olivolja
  • 4 skivor rostbiff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 sallad, plockade blad

Gormetrulle

Betyg (1-5):
3.13 (23 betyg)

Wrap med biff och smarrig pepparrotssås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Blanda crème fraiche, majonnäs, äpple, salladslök och pepparrot till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek lök i olja tills den är ordentligt brynt under omrörning. Smaka av med salt.
  3. Salta och peppra köttet. Stek i olja 1-2 min per sida. Låt köttet vila några minuter på skärbrädan så rinner inte all köttsaft ut när det skärs upp i sneda skivor.
  4. Servera allt i serveringsskålar och låt alla göra sin egen rulle med tortilla, potatis, sallad, lök, sås och kött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopiroger

(8)

Fish tacos deluxe

(32)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Krämig wasabisill

(6)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies