Gormetrulle

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.21 (24 betyg)

Wrap med biff och smarrig pepparrotssås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 kg potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple, rivet
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 gul lök, strimlad
  • 3 msk olivolja
  • 4 skivor rostbiff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 sallad, plockade blad
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Blanda crème fraiche, majonnäs, äpple, salladslök och pepparrot till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek lök i olja tills den är ordentligt brynt under omrörning. Smaka av med salt.
  3. Salta och peppra köttet. Stek i olja 1-2 min per sida. Låt köttet vila några minuter på skärbrädan så rinner inte all köttsaft ut när det skärs upp i sneda skivor.
  4. Servera allt i serveringsskålar och låt alla göra sin egen rulle med tortilla, potatis, sallad, lök, sås och kött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Laxtaco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Cashewnötstaco

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg
Betyg
(3)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 0.5 kg potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple, rivet
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 gul lök, strimlad
  • 3 msk olivolja
  • 4 skivor rostbiff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 0.5 sallad, plockade blad
  • 1 tsk salt

Gormetrulle

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.21 (24 betyg)

Wrap med biff och smarrig pepparrotssås.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Blanda crème fraiche, majonnäs, äpple, salladslök och pepparrot till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek lök i olja tills den är ordentligt brynt under omrörning. Smaka av med salt.
  3. Salta och peppra köttet. Stek i olja 1-2 min per sida. Låt köttet vila några minuter på skärbrädan så rinner inte all köttsaft ut när det skärs upp i sneda skivor.
  4. Servera allt i serveringsskålar och låt alla göra sin egen rulle med tortilla, potatis, sallad, lök, sås och kött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Laxtaco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Cashewnötstaco

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg
Betyg
(3)