Godisspindlar till halloween

Betyg (1-5):
3.8 (10 betyg)

Överraska barnen med att göra frasiga och ätbara små godisspindlar till halloween. Spröda maränger och söt choklad, en fantastisk kombo!

Tillagningstid: 15 minuter
15 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (2)
  • 15 små maränger
  • 100 g mörk blockchoklad

Gör så här

  1. Lägg ur marängerna på ett bakplåtspapper. Koka upp vatten i en kastrull och lägg en djup tallrik som ett lock över. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i tallriken. Låt vattnet sjuda tills chokladen smält. Eller ställ in tallriken med chokladbitar i mikron på full effekt tills det smält, ca 1 minut.
  2. Häll chokladen i en kraftig plastpåse utan vikta hörn och klipp ett mycket litet hål i ena hörnet. Spritas ut ögon och spindelben. Gör inte benen för smala, annars blir de svåra att lossa från papperet. Låt stå och stelna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bananchips och honungstryffel

(0)

Karamelliserade päronchips doppade i choklad

(1)

Chokladswirlade maränger med bär och grädde

(4)

Kokosbollar med vit choklad och lime

(3)

Saffransmorotskaka med vit chokladsmörkräm

(3)

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

(9)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(9)

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

(15)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 15 små maränger
  • 100 g mörk blockchoklad

Godisspindlar till halloween

Betyg (1-5):
3.8 (10 betyg)

Överraska barnen med att göra frasiga och ätbara små godisspindlar till halloween. Spröda maränger och söt choklad, en fantastisk kombo!

Tillagningstid: 15 minuter
15 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ur marängerna på ett bakplåtspapper. Koka upp vatten i en kastrull och lägg en djup tallrik som ett lock över. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i tallriken. Låt vattnet sjuda tills chokladen smält. Eller ställ in tallriken med chokladbitar i mikron på full effekt tills det smält, ca 1 minut.
  2. Häll chokladen i en kraftig plastpåse utan vikta hörn och klipp ett mycket litet hål i ena hörnet. Spritas ut ögon och spindelben. Gör inte benen för smala, annars blir de svåra att lossa från papperet. Låt stå och stelna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bananchips och honungstryffel

(0)

Karamelliserade päronchips doppade i choklad

(1)

Chokladswirlade maränger med bär och grädde

(4)

Kokosbollar med vit choklad och lime

(3)

Saffransmorotskaka med vit chokladsmörkräm

(3)

Saffransbullar med mandelmassa och vit chokladtopping

(9)

Saffranscheesecake - Lotta Lundgren

(9)

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

(15)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies