Fransk baconpytt

Betyg (1-5):
3.2 (10 betyg)

Blekselleri och rosmarin gör denna pytt en aning ovanlig.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk smör
  • 0.5 kg potatis, tärnad
  • 4 morötter, tärnade
  • 2 rödlökar, hackade
  • 4 blekselleristjälkar, skivade
  • 150 g bacon, strimlad
  • 1 tsk rosmarin, torkad
  • 4 ägg
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek potatis, morot och lök under omrörning i några min.
  2. Tillsätt selleri, bacon och rosmarin. Stek tills potatisen är mjuk och smaka av med salt och peppar.
  3. Stek äggen i lite olja och servera till maten.

Servering

Servera med rödbetor.

Tips

Tärna lite större bitar, så blir det lättare för barnen att pilla bort.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria Ljung

2015-05-02

Ett av barnens absoluta favoriter!

Liknande recept

Caesarburgare

(3)

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)

Bolognese

(9)

Godaste köttbullarna

(0)

Kasslerburgare med ananas och ost

(2)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(20)

Sparris- och skinkomelett

(9)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk smör
  • 0.5 kg potatis, tärnad
  • 4 morötter, tärnade
  • 2 rödlökar, hackade
  • 4 blekselleristjälkar, skivade
  • 150 g bacon, strimlad
  • 1 tsk rosmarin, torkad
  • 4 ägg
  • 1 msk olivolja

Fransk baconpytt

Betyg (1-5):
3.2 (10 betyg)

Blekselleri och rosmarin gör denna pytt en aning ovanlig.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek potatis, morot och lök under omrörning i några min.
  2. Tillsätt selleri, bacon och rosmarin. Stek tills potatisen är mjuk och smaka av med salt och peppar.
  3. Stek äggen i lite olja och servera till maten.

Servering

Servera med rödbetor.

Tips

Tärna lite större bitar, så blir det lättare för barnen att pilla bort.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria Ljung

2015-05-02

Ett av barnens absoluta favoriter!

Liknande recept

Caesarburgare

(3)

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)

Bolognese

(9)

Godaste köttbullarna

(0)

Kasslerburgare med ananas och ost

(2)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(20)

Sparris- och skinkomelett

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies