Förrättsplock
Förrättsplock
  • Tid 10 min

Förrättsplock

0 (0 betyg)

Bjud på härlig plocktallrik i väntan på att huvudrötten ska bli klar. Grillade, grönsaker, baguette, ost och chark passar vid alla tillfällen och för stora som små

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 1 baguette
  • 250 g grön sparris, ansad
  • 200 g körsbärstomater på kvist
  • 1 burk tapenade eller kronärtskocksröra
  • 80 g lufttorkad skinka
  • 150 g gruyèreost eller liknande hårdost, i stavar
  • 20 gröna oliver
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär baguetten på längden och grilla med snittytan nedåt till fin färg. Grilla sparrisen och tomaterna till fin färg, ca 3 min. Skär baguetten i mindre bitar och klicka på någon av rörorna.

  2. 2

    Lägg upp baguettebitar, sparris, tomater, parmaskinka, gruyère och oliver på ett serveringsfat eller en fin skärbräda.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Kika efter Zetas nya svamp- och tryffelröra i din butik.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar