Förrättsplock

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bjud på härlig plocktallrik i väntan på att huvudrötten ska bli klar. Grillade, grönsaker, baguette, ost och chark passar vid alla tillfällen och för stora som små

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 1 baguette
  • 250 g grön sparris, ansad
  • 200 g körsbärstomater på kvist
  • 1 burk tapenade eller kronärtskocksröra
  • 80 g lufttorkad skinka
  • 150 g gruyèreost eller liknande hårdost, i stavar
  • 20 gröna oliver

Gör så här

  1. Skär baguetten på längden och grilla med snittytan nedåt till fin färg. Grilla sparrisen och tomaterna till fin färg, ca 3 min. Skär baguetten i mindre bitar och klicka på någon av rörorna.
  2. Lägg upp baguettebitar, sparris, tomater, parmaskinka, gruyère och oliver på ett serveringsfat eller en fin skärbräda.

Tips

Kika efter Zetas nya svamp- och tryffelröra i din butik.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Quesadillas med avokadoröra

(2)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(1)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(9)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 baguette
  • 250 g grön sparris, ansad
  • 200 g körsbärstomater på kvist
  • 1 burk tapenade eller kronärtskocksröra
  • 80 g lufttorkad skinka
  • 150 g gruyèreost eller liknande hårdost, i stavar
  • 20 gröna oliver

Förrättsplock

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bjud på härlig plocktallrik i väntan på att huvudrötten ska bli klar. Grillade, grönsaker, baguette, ost och chark passar vid alla tillfällen och för stora som små

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär baguetten på längden och grilla med snittytan nedåt till fin färg. Grilla sparrisen och tomaterna till fin färg, ca 3 min. Skär baguetten i mindre bitar och klicka på någon av rörorna.
  2. Lägg upp baguettebitar, sparris, tomater, parmaskinka, gruyère och oliver på ett serveringsfat eller en fin skärbräda.

Tips

Kika efter Zetas nya svamp- och tryffelröra i din butik.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Quesadillas med avokadoröra

(2)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(1)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(9)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies