Fläskfilékebab

Betyg (1-5):
3.69 (13 betyg)

Välsmakande grillade spinskummin och koriandermarinerade spett.

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter
4 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 500 g fläskfilé, i bitar 2,5 x 2,5 cm
  • 4 grillspett
  • 2 delade röda lökar
  • 2 röda paprikor, i bitar 2,5 x 2,5 cm
  • Marinad:
  • 1 msk paprikapulver
  • 0.5 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk färsk koriander eller dubbla mängden torkade frön
  • 2 krm peppar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 0.5 dl olivolja

Gör så här

  1. Blanda kryddorna tillsammans med vitlök, salt och olja. Lägg köttkuberna i en skål. Täck med marinaden. Låt marinera cirka 1 timme.
  2. Trä upp köttet på grillpinnarna varvat med lök och paprika.
  3. Grilla cirka 5 minuter, vänd spetten flera gånger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallmarinerad fläskfilé med mango chutney

(13)

Godaste köttbullarna

(0)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Kryddiga honungsribs

(17)

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök

(1)

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Kalvfärs- och myntaköttbullar

(9)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g fläskfilé, i bitar 2,5 x 2,5 cm
  • 4 grillspett
  • 2 delade röda lökar
  • 2 röda paprikor, i bitar 2,5 x 2,5 cm
  • Marinad:
  • 1 msk paprikapulver
  • 0.5 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk färsk koriander eller dubbla mängden torkade frön
  • 2 krm peppar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 0.5 dl olivolja

Fläskfilékebab

Betyg (1-5):
3.69 (13 betyg)

Välsmakande grillade spinskummin och koriandermarinerade spett.

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter
4 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kryddorna tillsammans med vitlök, salt och olja. Lägg köttkuberna i en skål. Täck med marinaden. Låt marinera cirka 1 timme.
  2. Trä upp köttet på grillpinnarna varvat med lök och paprika.
  3. Grilla cirka 5 minuter, vänd spetten flera gånger.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kallmarinerad fläskfilé med mango chutney

(13)

Godaste köttbullarna

(0)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Kryddiga honungsribs

(17)

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök

(1)

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Kalvfärs- och myntaköttbullar

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies