Fläskfilé med balsamicosky

Betyg (1-5):
3.55 (38 betyg)

Balsamvinäger är en underbar smaksättare. Med sin syrlighet och sötma passar den perfekt i denna italieninspirerande fläskfilérätt.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 500 g fläskfilé
  • 2 tsk olja
  • svartpeppar
  • salt
  • Balsamicosky:
  • 4 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk honung
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Tillbehör:
  • 350 g tagliatelle
  • 200 g kokta sockerärtor
  • 80 g rucola
  • 1 dl oliver
  • 1 dl grovriven parmesanost

Gör så här

  1. Skär bort eventuella senor på filén. Bryn den runt om i olja i en stekpanna. Salt och peppra. Lägg den i en ugnsform och lägg på tomaterna. Stek i mitten av ugnen tills filén har en innertemperatur på 68º, ca 15 minuter. Låt köttet vila 5 min innan det skärs upp.
  2. Vispa ur stekpannan med vinäger, olja, honung och vitlök. Häll över köttet. Servera med pasta och sockerärtor.Strö över rucola, oliver och ost vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risoni med svamp och parmesan

(23)

Bolognese

(9)

Pastitio

(53)

Köttbullesoppa

(10)

Köttfärssås - barnens bästa recept

(14)

Gremolatastekt biff

(1)

Fläskfilé med morotsgirlanger och bandpasta

(20)

Pasta med mustig bolognese

(7)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g fläskfilé
  • 2 tsk olja
  • svartpeppar
  • salt
  • Balsamicosky:
  • 4 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk honung
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Tillbehör:
  • 350 g tagliatelle
  • 200 g kokta sockerärtor
  • 80 g rucola
  • 1 dl oliver
  • 1 dl grovriven parmesanost

Fläskfilé med balsamicosky

Betyg (1-5):
3.55 (38 betyg)

Balsamvinäger är en underbar smaksättare. Med sin syrlighet och sötma passar den perfekt i denna italieninspirerande fläskfilérätt.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär bort eventuella senor på filén. Bryn den runt om i olja i en stekpanna. Salt och peppra. Lägg den i en ugnsform och lägg på tomaterna. Stek i mitten av ugnen tills filén har en innertemperatur på 68º, ca 15 minuter. Låt köttet vila 5 min innan det skärs upp.
  2. Vispa ur stekpannan med vinäger, olja, honung och vitlök. Häll över köttet. Servera med pasta och sockerärtor.Strö över rucola, oliver och ost vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Risoni med svamp och parmesan

(23)

Bolognese

(9)

Pastitio

(53)

Köttbullesoppa

(10)

Köttfärssås - barnens bästa recept

(14)

Gremolatastekt biff

(1)

Fläskfilé med morotsgirlanger och bandpasta

(20)

Pasta med mustig bolognese

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies