Fisksoppa med blåmusslor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skrubba musslorna och släng dem som är trasiga eller öppna. Fräs lök, vitlök, morotsspaghetti, selleri och timjan i olja i en kastrull.
  2. Tillsätt musslor, vin, vatten, grädde och salt. Låt koka tills musslorna öppnat sig, ca 5 min. Släng de som inte öppnat sig.
  3. Skär fisken i 16 bitar och salta. Lägg bitarna ovanpå musslorna och låt ånga under lock ca 3 min. Vänd varsamt runt så att allt blandas.
  4. Garnera soppan med färsk timjan och servera med citronklyftor och ev bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Fisksoppa med blåmusslor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skrubba musslorna och släng dem som är trasiga eller öppna. Fräs lök, vitlök, morotsspaghetti, selleri och timjan i olja i en kastrull.
  2. Tillsätt musslor, vin, vatten, grädde och salt. Låt koka tills musslorna öppnat sig, ca 5 min. Släng de som inte öppnat sig.
  3. Skär fisken i 16 bitar och salta. Lägg bitarna ovanpå musslorna och låt ånga under lock ca 3 min. Vänd varsamt runt så att allt blandas.
  4. Garnera soppan med färsk timjan och servera med citronklyftor och ev bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!