
Fisksoppa med blåmusslor
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skrubba musslorna och släng dem som är trasiga eller öppna. Fräs lök, vitlök, morotsspaghetti, selleri och timjan i olja i en kastrull.
- Tillsätt musslor, vin, vatten, grädde och salt. Låt koka tills musslorna öppnat sig, ca 5 min. Släng de som inte öppnat sig.
- Skär fisken i 16 bitar och salta. Lägg bitarna ovanpå musslorna och låt ånga under lock ca 3 min. Vänd varsamt runt så att allt blandas.
- Garnera soppan med färsk timjan och servera med citronklyftor och ev bröd.
Fisksoppa med blåmusslor
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skrubba musslorna och släng dem som är trasiga eller öppna. Fräs lök, vitlök, morotsspaghetti, selleri och timjan i olja i en kastrull.
- Tillsätt musslor, vin, vatten, grädde och salt. Låt koka tills musslorna öppnat sig, ca 5 min. Släng de som inte öppnat sig.
- Skär fisken i 16 bitar och salta. Lägg bitarna ovanpå musslorna och låt ånga under lock ca 3 min. Vänd varsamt runt så att allt blandas.
- Garnera soppan med färsk timjan och servera med citronklyftor och ev bröd.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!