Fiskpaket med fänkål, sparrisbroccoli och sugarsnaps

Betyg (1-5):
3.45 (20 betyg)

Paketera fisken med fänkål i folie och det blir godare än gott.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 1 kg färskpotatis
  • 500 g koljafilé, torsk eller annan vit fisk
  • 1 liten strimlad fänkål
  • 200 g sparrisbroccoli
  • 70 g sugar snaps
  • 2 knippen dill
  • 0.5 skivad citron
  • 50 g smör
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Koka potatisen i lättsaltat vatten.
  3. Vänd fisken i salt. Fördela fisk, grönsaker, smör och peppar på fyra bitar aluminiumfolie. Vik ihop folien till paket och sätt in i ugnen 25 minuter eller grilla 12-15 minuter, lägg på ett lock om ni grillar.
  4. Servera med nykokt färskpotatis

Tips

Lägg barnens favoritgrönsaker i foliepaketet. Allt grönt är gott till fisk.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tina

2012-08-27

Så gott! Och så lätt! Hackade alla grönsaker och blandade i en bunke o sen på fisken. Hade lax istället för vit fisk, underbart gott :D

Liknande recept

Fajitakryddad fisk i ugn

(7)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Stekt lax med svart ris, snabbsyrad rödkål och sesammajonnäs

(9)

Fiskgryta med nudlar och broccoli

(24)

Grillad röding med gräslökssmör och sparris

(6)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Laxsida med couscoussallad

(10)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 1 kg färskpotatis
  • 500 g koljafilé, torsk eller annan vit fisk
  • 1 liten strimlad fänkål
  • 200 g sparrisbroccoli
  • 70 g sugar snaps
  • 2 knippen dill
  • 0.5 skivad citron
  • 50 g smör
  • 0.5 tsk svartpeppar

Fiskpaket med fänkål, sparrisbroccoli och sugarsnaps

Betyg (1-5):
3.45 (20 betyg)

Paketera fisken med fänkål i folie och det blir godare än gott.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Koka potatisen i lättsaltat vatten.
  3. Vänd fisken i salt. Fördela fisk, grönsaker, smör och peppar på fyra bitar aluminiumfolie. Vik ihop folien till paket och sätt in i ugnen 25 minuter eller grilla 12-15 minuter, lägg på ett lock om ni grillar.
  4. Servera med nykokt färskpotatis

Tips

Lägg barnens favoritgrönsaker i foliepaketet. Allt grönt är gott till fisk.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tina

2012-08-27

Så gott! Och så lätt! Hackade alla grönsaker och blandade i en bunke o sen på fisken. Hade lax istället för vit fisk, underbart gott :D

Liknande recept

Fajitakryddad fisk i ugn

(7)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Stekt lax med svart ris, snabbsyrad rödkål och sesammajonnäs

(9)

Fiskgryta med nudlar och broccoli

(24)

Grillad röding med gräslökssmör och sparris

(6)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Laxsida med couscoussallad

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies