Färska pastaknyten med gräddiga kantareller
  • Tid 20 min

Färska pastaknyten med gräddiga kantareller

3 (5 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g pastaknyten, färska
  • 40 g rucola
Gräddiga kantareller:
  • 1 liter kantareller, ca 300 g
  • 2 msk smör
  • 2 st schalottenlökar, finhackade
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk soja
  • salt
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär ev kantarellerna i mindre bitar och stek dem i smör tills all vätska försvunnit och svampen börjar få lite färg. Tillsätt löken mot slutet av stekningen. Slå på grädde, vatten och soja. Koka upp och sjud ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.

  2. 2

    Koka pastaknytena enligt anvisningen på förpackningen. Servera med kantarellerna och rucola.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar