För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Färska pastaknyten med gräddiga kantareller

Betyg (1-5):
3 (5 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g pastaknyten, färska
  • 40 g rucola
  • Gräddiga kantareller:
  • 1 liter kantareller, ca 300 g
  • 2 msk smör
  • 2 st schalottenlökar, finhackade
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk soja
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Skär ev kantarellerna i mindre bitar och stek dem i smör tills all vätska försvunnit och svampen börjar få lite färg. Tillsätt löken mot slutet av stekningen. Slå på grädde, vatten och soja. Koka upp och sjud ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka pastaknytena enligt anvisningen på förpackningen. Servera med kantarellerna och rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchini- och svamppasta

(8)

Svamplasagne

(45)

Risoni med svamp och parmesan

(24)

Gnocchi med svamp och blomkål

(54)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(10)

Grönsaksbolognese

(23)

Tortellini med ostronskivling och ugnsbakade kvisttomater

(6)

Pasta bolognese med mifú

(2)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g pastaknyten, färska
  • 40 g rucola
  • Gräddiga kantareller:
  • 1 liter kantareller, ca 300 g
  • 2 msk smör
  • 2 st schalottenlökar, finhackade
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk soja
  • svartpeppar
  • salt

Färska pastaknyten med gräddiga kantareller

Betyg (1-5):
3 (5 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär ev kantarellerna i mindre bitar och stek dem i smör tills all vätska försvunnit och svampen börjar få lite färg. Tillsätt löken mot slutet av stekningen. Slå på grädde, vatten och soja. Koka upp och sjud ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka pastaknytena enligt anvisningen på förpackningen. Servera med kantarellerna och rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchini- och svamppasta

(8)

Svamplasagne

(45)

Risoni med svamp och parmesan

(24)

Gnocchi med svamp och blomkål

(54)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(10)

Grönsaksbolognese

(23)

Tortellini med ostronskivling och ugnsbakade kvisttomater

(6)

Pasta bolognese med mifú

(2)