Fänkåls- och citrussallad

Fänkåls- och citrussallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Fräsch sallad som passar till stekt kött, gärna kalvschnitzel.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk färskpressad citron
  • 1 msk färskpressad apelsin
  • svartpeppar, nymalen
  • 2 små huvuden fänkål, ansade, i tunna skivor
  • 0.5 rödlök i tunna skivor
  • 12 kärnfria gröna oliver
  • 12 kärnfria svarta oliver
  • 2 apelsiner i hinnfria filéer
  • 2 msk kapris
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda olivolja, citron- och apelsinsaft, salt och peppar i en salladsskål.
  2. Tillsätt fänkål, rödlök, oliver, kapris och apelsinklyftor, blanda noga men försiktigt.

Servering

Servera gärna fänkålssalladen till Kalvschnitzel med vinsky. och skeda över lite extra dressing.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Fänkåls- och citrussallad
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk färskpressad citron
  • 1 msk färskpressad apelsin
  • svartpeppar, nymalen
  • 2 små huvuden fänkål, ansade, i tunna skivor
  • 0.5 rödlök i tunna skivor
  • 12 kärnfria gröna oliver
  • 12 kärnfria svarta oliver
  • 2 apelsiner i hinnfria filéer
  • 2 msk kapris
  • 0.5 tsk salt

Fänkåls- och citrussallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Fräsch sallad som passar till stekt kött, gärna kalvschnitzel.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda olivolja, citron- och apelsinsaft, salt och peppar i en salladsskål.
  2. Tillsätt fänkål, rödlök, oliver, kapris och apelsinklyftor, blanda noga men försiktigt.

Servering

Servera gärna fänkålssalladen till Kalvschnitzel med vinsky. och skeda över lite extra dressing.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)