Fajitakryddad fisk i ugn

Betyg (1-5):
4.29 (7 betyg)

Fajitakryddad fisk som serveras med klassiska taco-tillbehör som tortillachips, tomat och gurka.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 3 dl basmatiris
  • 600 g torskfilé, tinad
  • 1 tsk salt
  • 0.5 citron, saft
  • 3 dl grädde
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 28 g fajita kryddmix
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 gurka, tärnad
  • 2 tomater, tärnade
  • 150 g tortillachips

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Lägg torsken i en form, salta och pressa över citronsaft. Rör ihop grädde, crème fraiche och fajitakrydda.
  2. Häll såsen över torsken och strö över ost. Gratinera mitt i ugnen ca 20 min. Servera torsken med ris, gurka, tomat och tortillachips.

Tips

Koka dubbel mängd av riset så att det räcker till morgondagens stekta ris.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-07-03

Hej Therese, fisken ska vara tinad! Lycka till i köket hälsar Elsa, webbredaktör

Therese

2019-07-01

Ska fisken vara tinad innan eller kan den vara fryst?

Liknande recept

Lax i ugn - barnens bästa recept - Coop

(5)

Klassisk laxburgare - Coop

(2)

Honey and mustard fisk i ugn - Coop

(7)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar - Coop

(9)

Fiskgratäng med fetaost och dill - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Krämig "jansson" - Coop

(0)

Sej med grillad paprika och parmesan - Coop

(110)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 3 dl basmatiris
  • 600 g torskfilé, tinad
  • 1 tsk salt
  • 0.5 citron, saft
  • 3 dl grädde
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 28 g fajita kryddmix
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 gurka, tärnad
  • 2 tomater, tärnade
  • 150 g tortillachips

Fajitakryddad fisk i ugn

Betyg (1-5):
4.29 (7 betyg)

Fajitakryddad fisk som serveras med klassiska taco-tillbehör som tortillachips, tomat och gurka.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Lägg torsken i en form, salta och pressa över citronsaft. Rör ihop grädde, crème fraiche och fajitakrydda.
  2. Häll såsen över torsken och strö över ost. Gratinera mitt i ugnen ca 20 min. Servera torsken med ris, gurka, tomat och tortillachips.

Tips

Koka dubbel mängd av riset så att det räcker till morgondagens stekta ris.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-07-03

Hej Therese, fisken ska vara tinad! Lycka till i köket hälsar Elsa, webbredaktör

Therese

2019-07-01

Ska fisken vara tinad innan eller kan den vara fryst?

Liknande recept

Lax i ugn - barnens bästa recept - Coop

(5)

Klassisk laxburgare - Coop

(2)

Honey and mustard fisk i ugn - Coop

(7)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar - Coop

(9)

Fiskgratäng med fetaost och dill - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Krämig "jansson" - Coop

(0)

Sej med grillad paprika och parmesan - Coop

(110)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies