En riktigt god müsli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.9 (10 betyg)

Gör din egen lyxiga müsli, med dina favoritnötter och frön.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 liter basmüsli
  • 4 dl hackad torkad frukt eller torkade bär
  • 4 dl valnötter, hasselnötter och solroskärnor eller pumpafrön
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 msk kanel
  • 1 msk ingefära

Gör så här

  1. Bred ut alla ingredienser, utom den torkade frukten, i en långpanna, blanda väl. Rosta i ugnen cirka 10 minuter tills nötterna börjar få lite färg. Blanda ner den torkade frukten. Förvara i burk med tättslutande lock. .

Servering

Servera med yoghurt (laktosfri till den laktosintoleranta, mjölkfri till den som är mjölkintolerant) och till exempel hackat äpple och skivad banan

Tips

Välj själv vilka nötter och frön du vill blanda i din müsli

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtbröd med hasselnötter och tranbär

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Energiboost smoothie

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hemgjord müsli

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Smoothie bowl

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Valnötsbröd

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Granola

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Granola - recept

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Frukostbullar

Betyg
Betyg
(86)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1.5 liter basmüsli
  • 4 dl hackad torkad frukt eller torkade bär
  • 4 dl valnötter, hasselnötter och solroskärnor eller pumpafrön
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 msk kanel
  • 1 msk ingefära

En riktigt god müsli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.9 (10 betyg)

Gör din egen lyxiga müsli, med dina favoritnötter och frön.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut alla ingredienser, utom den torkade frukten, i en långpanna, blanda väl. Rosta i ugnen cirka 10 minuter tills nötterna börjar få lite färg. Blanda ner den torkade frukten. Förvara i burk med tättslutande lock. .

Servering

Servera med yoghurt (laktosfri till den laktosintoleranta, mjölkfri till den som är mjölkintolerant) och till exempel hackat äpple och skivad banan

Tips

Välj själv vilka nötter och frön du vill blanda i din müsli

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtbröd med hasselnötter och tranbär

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Energiboost smoothie

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hemgjord müsli

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Smoothie bowl

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Valnötsbröd

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Granola

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Granola - recept

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Frukostbullar

Betyg
Betyg
(86)