För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Dubbelmacka med avokado, lax och stekt ägg

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

En av de bästa sakerna med sommar och semester är att man inte bara kan äta när man vill, utan också var man vill. Ta med den här maffiga dubbel mackan med avokado, lax och stekt ägg och ät på stranden, i parken eller på utflykten i skogen.

Tillagningstid: 20 min
4 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl majonnäs
  • 8 brödskivor
  • 35 g babyspenat
  • 2 avokador, skivade
  • 200 g kallrökt lax, skivad
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 2 citronklyftor

Gör så här

  1. Stek äggen i smör tills gulan stelnar, salta och peppra.
  2. Bred majonnäs på hälften av brödskivorna. Lägg på babyspenat, ägg, avokado och lax. Strö över chiliflakes, pressa över citronsaft och lägg på en till brödskiva.

Tips

Perfekt att ta med på picknicken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varmrökt lax med gurksallad

(2)

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

(15)

Lax- och spenatpaj

(99)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Enkel tonfisksallad

(10)

Tonfiskmacka

(13)

Jordgubbssallad med varmrökt lax

(84)

Matjessill med medelhavssmaker

(7)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 ägg
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl majonnäs
  • 8 brödskivor
  • 35 g babyspenat
  • 2 avokador, skivade
  • 200 g kallrökt lax, skivad
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 2 citronklyftor

Dubbelmacka med avokado, lax och stekt ägg

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

En av de bästa sakerna med sommar och semester är att man inte bara kan äta när man vill, utan också var man vill. Ta med den här maffiga dubbel mackan med avokado, lax och stekt ägg och ät på stranden, i parken eller på utflykten i skogen.

Tillagningstid: 20 min
4 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek äggen i smör tills gulan stelnar, salta och peppra.
  2. Bred majonnäs på hälften av brödskivorna. Lägg på babyspenat, ägg, avokado och lax. Strö över chiliflakes, pressa över citronsaft och lägg på en till brödskiva.

Tips

Perfekt att ta med på picknicken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varmrökt lax med gurksallad

(2)

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

(15)

Lax- och spenatpaj

(99)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Enkel tonfisksallad

(10)

Tonfiskmacka

(13)

Jordgubbssallad med varmrökt lax

(84)

Matjessill med medelhavssmaker

(7)